Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna!

Istaknuti jastuci našeg asortimana

Istaknuti jastuci našeg asortimana

Berit Christiansen je naša kvalificirana menadžerka za kategoriju popluna i jastuka i savršena osoba za optimizaciju udobnosti spavanja.  Berit je pristala da nam otkrije neke od njenih najomiljenijih jastuka iz JYSK asortimana.

„Jako mi se sviđa fleksibilnost proizvoda kao što su naši jastuci podesive visine“, Berit nastavlja: „Kada nekoga uputite da kupi novi jastuk, može biti poprilično škakljivo preporučiti mu odgovarajuću visinu i veličinu, jer su osobne preferencije važne. S jastukom podesive visine, možete isprobati različite veličine i pronaći verziju koja vam više odgovara. "

Drugim riječima: Postoji puno pravila i smjernica za pravu veličinu jastuka, ali u konačnici samo vi možete odlučiti što je za vas. Pa se pitamo - što ako nema pravilnog i nepravilnog?

Berit odgovara: „Ako ste uglavnom bočni spavači, vjerojatno vam je potreban jastuk otprilike debeo kolika je udaljenost od uha do vašeg vanjskog ramena. Ako uglavnom spavate na leđima, vjerojatno vam treba jastuk koji je niži. Ali jastukom podesive visine možete prilagoditi veličinu jastuka kako vam odgovara. "

Berit dalje objašnjava kako doći do prave veličine jastuka:

"Lako je oblikovati jastuk prema vlastitim željama. Jednostavno otvorite patentni zatvarač i uklonite dio punjenja. Zatim ponovno zatvorite jastuk i isprobate ga nekoliko noći. Generalno preporučujem da spavate s jastukom bar tjedan dana kako biste bili sigurni da je pravi za vas. Naš jastuk LYNGEN odličan je primjer koji bih vam preporučila uvijek. "

Otkopčan jastuk i punjenje izlazi iz njega

Ako se nakon par noći probudite s bolovima u vratu, to je znak da ste uklonili previše ili premalo punjenja. Popravak je jednostavan:

"Ako se jastuk spusti, vratite dio punjenja i obrnuto - ako vam je previsoko, uklonite još. Nakon tjedan dana s velikom udobnošću spavanja, punjenje možete koristiti za nešto drugo ili ga baciti i možete uživati ​​u udobnosti jastuka koji je pravi za vas “, rezimira Berit.

Podesivi anatomski jastuk

Mnogi više vole anatomski jastuk koji prati oblik vašeg vrata. Berit naglašava prednosti anatomskog jastuka: „anatomski jastuk viši je na bočnim stranama nego na sredini. I obično nema istu visinu na obje strane, tako da možete okrenuti onu koja vam više odgovara. WELLPUR anatomski jastuk SOGN može se još više podesiti.

Ima 3 sloja koja se mogu pojedinačno ukloniti. Postoji zaista velika mogućnost da ćete pronaći točno onu veličinu koja vam odgovara ”, završava s osmijehom.

 

Anatomski jastuk sa više slojevima koji se mogu izvaditi


U JYSKu je lako vratiti ili zamijeniti proizvod ako se predomislite: dobivate neograničen povrat bez vremenskog ograničenja, a možete vratiti i proizvode kupljene u našem webshopu.

Pročitajte više o našim pravilima povrata

 

Saznajte više

Vodič kroz jastuke

Kako odabrati jastuk za bolove u vratu

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.