Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kn ili više je besplatna!

 

Ručno pleteni fenjer na stolu

Hit sezone na balkonima i terasama: pletene tegle za cvijeće i fenjeri

Ovaj je trend prisutan svuda - u našim dnevnim sobama, blagovaonicama, a sada i na našim terasama i na balkonima. Lako se uklapa svojom jednostavnom elegancijom, unoseći dašak prirodnih materijala. Naravno - govorimo o trendu pletenih detalja koji se sada proširio i na vanjski prostor. Postoji nešto zaista prelijepo kod prirodnih, pletenih komada koji izgledaju kao primjerci ručnog rada. Oni doprinose živosti naših terasa i balkona. 

Ručno pletene tegle za cvijeće veoma se lijepo uklapaju s drugim tipovima materijala, poput drveta klupe BEDER i crnog metala fenjera IBISHUSE:


''Ručno pleteno'' ne mora značiti ratan ili pruće, i možete kombinirati proizvode od različitih pletenih materijala i boja kojima je teško odoljeti. Ovdje imamo kombinaciju tegle od poliratana SVANE, tegle od kubu pletiva SANSEBIE i fenjera od bambusa EGEHJORT.

Zanimaju vas dekoracije za balkon ili terasu?


Pretvorite svoju terasu ili balkon u savršen prostor iz snova uz ovaj trend pletenih detalja. Tegle za cvijeće s prirodnim izgledom kreiraju zaokruženu cjelinu u kombinaciji s biljkama i cvijećem. Preporučujemo neizostavni bosiljak, origano, majčinu dušicu i ružmarin da biste imali svježe sastojke za ljetne obroke, i vječnu lavandu - zbog svojih prelijepih cvjetova i opojnog mirisa. Bonus: veoma je izdržljiva. 


U toplim ljetnjim večerima, o kojima svi još sanjamo, možete uživati u prelijepoj igri svjetla i sjene koje kreira fenjer BRUSHANE. Zavalite se uz čašu omiljenog pića i prepustite se svojim mislima. 

Mi u JYSKu vam želimo fantastičnu sezonu na otvorenom! 

Saznajte više

FSC® oznaka jamči namještaj iz održivih šuma

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon