Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

Ručno pleteni fenjer na stolu

Hit sezone na balkonima i terasama: pletene tegle za cvijeće i fenjeri

Ovaj je trend prisutan svuda - u našim dnevnim sobama, blagovaonicama, a sada i na našim terasama i na balkonima. Lako se uklapa svojom jednostavnom elegancijom, unoseći dašak prirodnih materijala. Naravno - govorimo o trendu pletenih detalja koji se sada proširio i na vanjski prostor. Postoji nešto zaista prelijepo kod prirodnih, pletenih komada koji izgledaju kao primjerci ručnog rada. Oni doprinose živosti naših terasa i balkona. 

Ručno pletene tegle za cvijeće veoma se lijepo uklapaju s drugim tipovima materijala, poput drveta klupe BEDER i crnog metala fenjera IBISHUSE:


''Ručno pleteno'' ne mora značiti ratan ili pruće, i možete kombinirati proizvode od različitih pletenih materijala i boja kojima je teško odoljeti. Ovdje imamo kombinaciju tegle od poliratana SVANE, tegle od kubu pletiva SANSEBIE i fenjera od bambusa EGEHJORT.

Zanimaju vas dekoracije za balkon ili terasu?


Pretvorite svoju terasu ili balkon u savršen prostor iz snova uz ovaj trend pletenih detalja. Tegle za cvijeće s prirodnim izgledom kreiraju zaokruženu cjelinu u kombinaciji s biljkama i cvijećem. Preporučujemo neizostavni bosiljak, origano, majčinu dušicu i ružmarin da biste imali svježe sastojke za ljetne obroke, i vječnu lavandu - zbog svojih prelijepih cvjetova i opojnog mirisa. Bonus: veoma je izdržljiva. 


U toplim ljetnjim večerima, o kojima svi još sanjamo, možete uživati u prelijepoj igri svjetla i sjene koje kreira fenjer BRUSHANE. Zavalite se uz čašu omiljenog pića i prepustite se svojim mislima. 

Mi u JYSKu vam želimo fantastičnu sezonu na otvorenom! 

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za slaganje modularne garniture

Vodič za slaganje modularne garniture

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič