Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Umjetna janjeća koža na vrtnim stolicama

Naših 5 omiljenih vrtnih detalja

Stara latinska kaže da dio čini cjelinu, što znači da se po djeliću onoga što predstavljate može procijeniti cjelokupan dojam. Kada je riječ o stvaranju prekrasnog vanjskog prostora, doista su sitni detalji važni -  što ne mora nužno biti zahtjevno. Evo popisa naših 5 najdražih vrtnih dodataka koji će stvoriti prekrasan i potpun dojam vašeg balkona ili terase, koji poziva na druženje i razonodu.
 

1. Opremite se za prohladne večeri na otvorenom

Večeri u rano i kasno ljeto provedene na balkonu ili terasi mogu postati pomalo hladne kako sati odmiču, ali nemojte si dopustiti da cvokoćete zubima držeći se za šalicu čaja. Umjesto toga, nabavite nekoliko mekanih (umjetnih) janjećih koža i položite ih preko svojih stolica. Zadržat će toplinu i vaših leđa, a vi ćete uživati u sjajnim zvijezdama na otvorenom, čak i kad temperatura padne.
 

 

2. Detalje iz svog doma iznesite na terasu

Dekoriranje vanjskog prostora dekom, tepisima i ostalim kućnim, tekstilnim proizvodima novi je mega trend koji je zaživio u Europi: brišu se granice između dnevne sobe i terase. Namještaj nije namijenjen samo za unutarnju ili vanjsku upotrebu, već se proizvodi i za boravak i za terasu ili balkon. To vam daje više mogućnosti ukrašavanja čime stvarate ugodniji dojam na terasi. Dodavanje jastučića u vanjski prostor za sjedenje učinit će vašu terasu ili balkon posebno trendovskim.

 

 

 

 

 


Obožavamo zemljane tonove jastuka KNUDEN kojeg imamo u više boja te LINGONOV ženstven i moderan, ali istodobno vintage izraz.

 

 

 

 

 

3. Što je ljeti neophodno?

Bolje je da već od jutra javno rezervirate vrijeme za ovu viseću ljuljačku ili će je klinci besramno zauzeti. Ujedno je udoban i elegantan dodatak vašem balkonu ili terasi - apsolutno je morate imati ovog ljeta. Provedite dan u sanjarenju ili si posjednite dijete u krilo i razgovarajte o malim i velikim stvarima dok se nježno ljuljuškate u hladu.

 

 

 

 

 

4. Zaštita od rose i sunca

Čak tijekom manje sunčanih dana, suncobran je koristan dodatak vašem balkonu ili terasi. U JYSKu su suncobrani dostupni u više boja i neće služiti samo kao zaštita od sunca. Suncobran također štiti od večernje rose. 

 

 

 

 

 

5. Tajni sastojak: ugođaj

Šećer dolazi na kraju - ljetne večeri bit će posebne uz toplu svjetlost svijeća. A da biste zaštitili svijeće i iskoristili maksimum treperavog svjetla, upotrijebite fenjere. Pogledajte i odaberite najljepši u JYSKu.

 

 

 

 

 



 

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?