Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

 Inspiracija uz izvrsne ponude - uštedite do 60%! > 

Drveni vrtni set na terasi

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

Ovog proljeća, drvo dolazi u naše vrtove, dvorišta i balkone i to s dobrim razlogom. Bezvremenski drveni vrtni namještaj za balkone ili vrt ima čist i prirodan izgled koji se ne može nadmašiti. Vrtni set sastoji se od vrtnog stola EGELUND i 2 sklopive vrtne stolice EGELUND s tipičnim rustikalnim šarmom drvenog vrtnog namještaja.
 

Vrtni set koji se sastoji od stola i 2 stolice na drvenoj terasi


Drveni vrtni set popularan je zbog svojih toplih i prirodnih tonova i sposobnosti kombiniranja s drugačijim materijalima. Mekani, tamni jastuci na VEDDUM drvenom lounge setu upotpunjuju robustan drveni okvir.

Lounge vrtna garnitura - stol, dvosjed i 2 lounge stolice na terasi

Ako vam je potrebno dodatnog mjesta za sjedenje, kao i mjesto za skladištenje, zašto ne spojiti sve u jedno s KARLBY kutijom za spremanje u kojoj ima mjesta za odlaganje fenjera i vaza, a ima i jastuk za sjedenje s gornje strane.

Sav drveni vrtni namještaj u JYSKu je napravljen od FSC™-certificiranog drveta (FSCTM N001715). FSC* je skraćeno od Forest Stewardship Council. U pitanju je neprofitna organizacija i sustav označavanja za drvo i papir. FSC oznaka je garancija da je drvo iz održive šume gdje se za ljude, životinje i biljke vodi posebna briga. Kada odaberete FSC potvrđene proizvode, pomažete zaštiti svjetskih šuma.

Većina našeg drvenog vrtnog namještaja je od eukaliptusa ili tikovine. Čvrst je i dugotrajan, otporan na raspadanje i truljenje zbog visokog prirodnog udjela ulja. Pored praktičnih prednosti, elegantni crveno-smeđi tonovi vašem dvorištu ili balkonu daju luksuzni izgled.

Vrlo su glatki i mekani na dodir i odlični su za vas, vaše prijatelje i porodicu za uživanje u danima na suncu i ugodnim ljetnim večerima.


Drveni vrtni namještaj treba tretirati i održavati, ako želite da traje što duže. Naučite kako pravilno održavati vaš namještaj kako biste izbjegli bilo kakve rizike od pucanja ili sušenja. 

Saznajte više

FSC® oznaka jamči namještaj iz održivih šuma

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Prednosti okruglih vrtnih stolova

U centru pažnje: kolekcija UGILT