Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti OD 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Drven vrtni set sa stolom i dvije stolice na terasi uz more i vrtna garnitura

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

Ovog proljeća, drvo dolazi u naše vrtove, dvorišta i balkone i to s dobrim razlogom. Bezvremenski drveni vrtni namještaj za balkone ili vrt ima čist i prirodan izgled koji se ne može nadmašiti. Vrtni set sastoji se od BEVTOFT sklopivog vrtnog stola i 4 VEN sklopive vrtne stolice s tipičnim rustikalnim šarmom drvenog vrtnog namještaja.
 

Vrtni set koji se sastoji od stola i 4 stolice na drvenoj terasi


Drveni vrtni set popularan je zbog svojih toplih i prirodnih tonova i sposobnosti kombiniranja s drugačijim materijalima. Mekani i svijetli jastuci na TAGESHOLM drvenom lounge setu upotpunjuju tvrdi i tamni drveni okvir.

Lounge vrtna garnitura - stol, dvosjed i 2 lounge stolice , na terasi uz more


Drveni vrtni namještaj se sastoji od unikatnih komada namještaja koji su u isto vrijeme jako klasični, te se zbog toga slažu s namještajem i od ratana i metala.

Kada vaši gosti odu nakon divnog ručka ili večere i više vam ne trebaju BEVTOFT stol i VANTORE stolice, možete ih jednostavno sklopiti i pospremiti.

Vrtni set s vrtnim stolom i 4 vrtne stolice na otvorenom

Ako vam je potrebno dodatnog mjesta za sjedenje, kao i mjesto za skladištenje, zašto ne spojiti sve u jedno s KARLBY kutijom za spremanje u kojoj ima mjesta za odlaganje fenjera i vaza, a ima i jastuk za sjedenje s gornje strane.

Vrtni sanduk, fenjer i tegla za cvijeće na drvenom balkonu

Sav drveni vrtni namještaj u JYSKu je napravljen od FSC™-certificiranog drveta (FSCTM N001715). FSC* je skraćeno od Forest Stewardship Council. U pitanju je neprofitna organizacija i sustav označavanja za drvo i papir. FSC oznaka je garancija da je drvo iz održive šume gdje se za ljude, životinje i biljke vodi posebna briga. Kada odaberete FSC potvrđene proizvode, pomažete zaštiti svjetskih šuma.

Većina našeg drvenog vrtnog namještaja je od eukaliptusa ili tikovine. Čvrst je i dugotrajan, otporan na raspadanje i truljenje zbog visokog prirodnog udjela ulja. Pored praktičnih prednosti, elegantni crveno-smeđi tonovi vašem dvorištu ili balkonu daju luksuzni izgled.

Vrlo su glatki i mekani na dodir i odlični su za vas, vaše prijatelje i porodicu za uživanje u danima na suncu i ugodnim ljetnim večerima.

Drvena ležaljka na suncu u dvorištu


Drveni vrtni namještaj treba tretirati i održavati, ako želite da traje što duže. Naučite kako pravilno održavati vaš namještaj kako biste izbjegli bilo kakve rizike od pucanja ili sušenja. 

 

Saznajte više

Božićne lampice: sigurnosni savjeti

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Vodič: odaberite idealne tegle za cvijeće

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog vrtnog namještaja

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.