Drvene vrtni garniture za vrhunsku udobnost

Drveni vrtni namještaj dostupan je u raznim setovima, kombinacijama vrtnih stolova i vrtnih stolica. Drveni vrtni namještaj zahtijeva više održavanja, ali je i lijep prirodni dodatak dvorištu ili terasi. Upute za održavanje drvenog vrtnog namještaja pročitajte ovdje.

30 proizvodi
  30 proizvodi

  Masivno drvo

  Vrtni namještaj od masivnog drva

  Masivno drvo je često preferirani materijal za vrtni namještaj zbog svoje izdržljivosti, prirodnog izgleda i trajnosti. Vrtni setovi koji uključuju stol i stolice izrađeni od masivnog drveta mogu dodati rustikalni šarm i eleganciju vašem vanjskom prostoru.

  • Prirodna ljepota: Masivno drvo ima svoj jedinstveni karakter s prirodnim teksturama i nijansama koje dodaju toplinu i eleganciju vašem vrtu. Ovi setovi stvaraju privlačan ambijent za opuštanje i uživanje na otvorenom, pružajući prirodnu ljepotu koja se vremenom samo poboljšava.
  • Izdržljivost i trajnost: Vrtni setovi od masivnog drveta su poznati po svojoj izdržljivosti i trajnosti, što ih čini idealnim za vanjsku upotrebu. Masivno drvo je otporno na vremenske uvjete i može izdržati ekstremne temperature, kišu i sunce bez gubljenja svoje strukture ili ljepote.
  • Estetski dojam: Masivno drvo donosi prirodnu toplinu i eleganciju u vanjski prostor. Vrtni setovi od masivnog drveta često imaju prefinjene detalje i izrađeni su s pažnjom prema dizajnu, stvarajući estetski ugodan ambijent za obiteljska okupljanja ili druženje s prijateljima na otvorenom.

  Njega vrtnog drvenog namještaja

  Da biste zadržali prekrasan sjaj svog drvenog vrtnog namještaja, potrebno je redovito održavanje. Drvena vrtna garnitura, posebno od tikovine koja je prirodno jako zamašćena, zahtijeva minimalnu njegu. Ipak, s vremenom se boja može promijeniti u bjelkasti ton, u kojem slučaju je preporučljivo tretirati je uljem od tikovine kako bi se vratila prirodna boja. Ostale vrste drva najbolje je njegovati nekoliko puta godišnje kako bi se očuvao sjaj i trajnost namještaja.

  Za više informacija o najboljem načinu održavanja drvenog vrtnog namještaja ili korake njegovanja, možete pročitati više u našem blogu.