Drveni vrtni setovi za vrhunsku udobnost

Drveni stolovi su klasičan izbor za uljepšavanje terase. U JYSKu možete pronaći širok asortiman drvenog vrtnog namještaja. Naš vrtni namještaj izrađen od drva je izuzetno čvrst i visoke kvalitete, s prepoznatljivim skandinavskim dizajnom. Ovaj tip namještaja je otporan na teške vremenske uvjete, no potrebno ga je redovito održavati i tretirati uljem kako bi zadržao svoj sjaj. JYSKov drveni vrtni namještaj nudi visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Sav drveni vrtni namještaj u JYSK-u izrađen je od FSC™ certificiranog drva, što znači da potječe iz održivog šumarstva (FSC™ N001715). Više informacija o drvu s FSC certifikatom možete pronaći ovdje.

Drveni vrtni setovi nude izvanredan način za stvaranje mirne oaze u vašem vrtu, spajajući prirodnu toplinu drveta s udobnošću i funkcionalnošću. Ovi setovi, sa svojim kvalitetnim stolovima i udobnim stolicama, potiču opuštanje i druženje na otvorenom, stvarajući prostor za nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima. Bez obzira jeste li u potrazi za intimnim kutkom za čitanje ili mjestom za svečane večere pod otvorenim nebom, drveni vrtni setovi nude inspirativna rješenja za svako raspoloženje i prigodu.
 

Vrtni namještaj od masivnog drva

Masivno drvo je često preferirani materijal za vrtni namještaj zbog svoje izdržljivosti, prirodnog izgleda i trajnosti. Vrtni setovi koji uključuju stol i stolice izrađeni od masivnog drveta mogu dodati rustikalni šarm i eleganciju vašem vanjskom prostoru.

  • Prirodna ljepota: Masivno drvo ima svoj jedinstveni karakter s prirodnim teksturama i nijansama koje dodaju toplinu i eleganciju vašem vrtu. Ovi setovi stvaraju privlačan ambijent za opuštanje i uživanje na otvorenom, pružajući prirodnu ljepotu koja se vremenom samo poboljšava.
  • Izdržljivost i trajnost: Vrtni setovi od masivnog drveta su poznati po svojoj izdržljivosti i trajnosti, što ih čini idealnim za vanjsku upotrebu. Masivno drvo je otporno na vremenske uvjete i može izdržati ekstremne temperature, kišu i sunce bez gubljenja svoje strukture ili ljepote.
  • Estetski dojam: Masivno drvo donosi prirodnu toplinu i eleganciju u vanjski prostor. Vrtni setovi od masivnog drveta često imaju prefinjene detalje i izrađeni su s pažnjom prema dizajnu, stvarajući estetski ugodan ambijent za obiteljska okupljanja ili druženje s prijateljima na otvorenom.

Njega vrtnog drvenog namještaja

Da biste zadržali prekrasan sjaj svog drvenog vrtnog namještaja, potrebno je redovito održavanje. Drvena vrtna garnitura, posebno od tikovine koja je prirodno jako zamašćena, zahtijeva minimalnu njegu. Ipak, s vremenom se boja može promijeniti u bjelkasti ton, u kojem slučaju je preporučljivo tretirati je uljem od tikovine kako bi se vratila prirodna boja. Ostale vrste drva najbolje je njegovati nekoliko puta godišnje kako bi se očuvao sjaj i trajnost namještaja.

Za više informacija o najboljem načinu održavanja drvenog vrtnog namještaja ili korake njegovanja, možete pročitati više u našem blogu.