Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

VARBJERG krevet i BAKKEBJERG stolić/poslužavnik

5 poteza za kombiniranje dnevnog boravka i spavaće sobe

Vjerojatno ste se nekoliko puta našli u situaciji kad želite kao dobar domaćin ugostiti prijatelje i ponuditi im prostor gdje mogu prenoćiti, međutim susrećete se s manjkom prostora. S obzirom na to da nemamo svi u svojim domovima dodatnu gostinjsku sobu, obično je mnogima najbolji izbor pretvoriti dnevni boravak u spavaću sobu.

Donosimo vam nekoliko savjeta kako dnevni boravak pretvoriti u višenamjensku sobu. Slijedeći ove savjete vrlo ćete brzo i lako dnevni boravak prenamjeniti u idealan prostor za sve goste koji kod vas noće.

Koristite funkcionalni namještaj kao dio vašeg interijera

Ako želite biti u mogućnosti mijenjati svoj dnevni boravak u gostinjsku sobu, trebate unaprijed razmisliti o tome koji namještaj želite koristiti u vašem boravku. Većina višenamjenskog namještaja jednostavna je i moderna. Takav namještaj dizajniran je upravo kako bi zauzimao što manje prostora u sobi. To je ono što višenamjenski namještaj čini posebno prikladnim, ako želite smanjiti količinu namještaja u dnevnoj sobi i stvoriti malo više slobodnog prostora.

Najpraktičniji izbor višenamjenskog namještaja kada se radi o prenamjeni dnevnog boravka u spavaću sobu jest - klasični kauč na razvlačenje. Ovi sofa-kreveti različitog su dizajna, materijala i boja, tako da nećete imati problem pronaći onaj koji odgovara stilu vašeg dnevnog boravka.

 

 

 

 

Izaberite prenosivi stolić za kavu

Dobra ideja je odabrati mali, lagani stolić za kavu, koji se lako može pomaknuti, a osobito je praktičan ako u prostoriji koristite zračni madrac. Stolić za kavu često zauzima središnje mjesto u dnevnom boravku, tako da često može biti na prolazu. Dakle, trebate odabrati onaj koji se lako premješta, ako se za to ukaže potreba.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uštedite prostor sa setom stolića

 

 

Druga mogućnost je da odaberete set od nekoliko stolova za vaš dnevni boravak. Setovi su praktični i izvrsna alternativa klasičnom stoliću za kavu. Uklapaju se jedan ispod drugog, a mogu se izvaditi kada trebate dodatni stolni prostor. Ne samo da su funkcionalni, već se mogu koristiti i kao ukrasni stolovi za dekoracije poput biljaka ili svijećnjaka.

Savjet: ovi stolovi idealan su odabir ako imate izduženu dnevnu sobu, jer ih je lakše obilaziti. Štoviše, oni će vizualno produljene dnevne sobe činiti prostranijima.

 

 

Odaberite tabure - višefunkcionalni komad namještaja

Tabure je također popularan predmet namještaja za funkcionalni dnevni boravak, jer je i praktičan i višenamjenski. Može se koristiti kao podnožje za noge ili kao dodatno sjedalo za goste. Neki modeli omogućuju i pohranu, gdje možete odlagati časopise, dječje igračke ili druge sitnice.

Kad se vaš dnevni boravak "pretvori" u spavaću sobu, tabure može poslužiti i kao vrsta prijenosnog noćnog ormarića. To znači da svi gosti noću imaju 'stol' u blizini, na koji mogu odložiti naočale, knjigu, mobilni telefon ili bilo što drugo što im je potrebno pri ruci.

 


Ne zaboravite na zavjese da bi vaši gosti ugodno spavali

Dobar san ovisi o količini prirodnog svjetla koje ulazi kroz prozore. Ako vaša dnevna soba također povremeno treba služiti kao gostinjska soba, pobrinite se da imate takve zavjese za dnevni boravak koje će potpuno spriječiti prodor svjetlosti s prozora, tako da se vaši gosti probude odmorni i zadovoljni vašim gostoprimstvom.

 

Saznajte više

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih