Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Stalak za laptop kraj kreveta

Savjeti za rad od kuće - iz kreveta!

Ako volite provoditi vrijeme u krevetu, mi JYSKovci razumijemo vas u potpunosti. A i čini se da nismo sami - u čitavom svijetu sve više ljudi koristi svoj krevet ne samo za spavanje, već i za jelo, gledanje Netflixa, beskrajne telefonske razgovore s prijateljima itd.

Neki također rade ili obavljaju papirologiju u spavaćem prostoru. Rad iz udobnosti kreveta ponekad vam omogućuje bolji protok misli - a to znači da ne morate posvetiti određen prostor u malom stanu za stol i uredsku stolicu. Umjesto toga, samo svoje papire možete zadržati u pokretnom ladičaru i koristiti stalak za prijenosno računalo. 

 

 


Međutim, postoji nekoliko stvari koje morate uzeti u obzir prije nego što uložite sve u koncept rada iz kreveta.

 

Ergonomija u horizontalnom home officeu

Nastojte imati dostatnu lumbalnu podršku, jer u suprotnom riskirate bolove u leđima ili ukočen vrat. Nabavite jastuke koje možete složiti kako vam odgovara i ne zaboravite promijeniti svoj položaj dok radite.

 

 

 


Radne navike i odugovlačenje

Nemojte pasti na ono "Večeras ću to učiniti". Primamljivo je odugovlačiti tijekom dana, a još je primamljivije kad imate mogućnost dovršiti svoj posao iz kreveta. Nemojte dopustiti da vam opcija rada kod kuće bude izgovor da provjerite Instagram ili najnovije vijesti iz svijeta.. celebritija. :)
 

Opasnost od pregrijavanja: prijenosni stalak za laptop

Uvijek morate biti pažljivi kada koristite elektroniku. Može se jako zagrijati, osobito ako je stavite na poplun ili prekrivač, što sprječava da ventilator u uređaju ispravno radi, što znači da riskirate se laptop pregrije. Umjesto toga, nabavite prijenosni stalak na koji sigurno možete postaviti prijenosno računalo.
 

Pazite na svoj san

Ako smatrate da na vaš san utječe rad u krevetu, eliminirajte posao i posvetite svoj krevet samo spavanju. Neki su pojedinci vrlo osjetljivi i mogu kombinirati spavanje i bilo kakav stres povezan s poslom ili papirima. Ovo može rezultirati poteškoćama u spavanju i slaboj kvaliteti sna. Ako stvarno osjetite potrebu da izbacite stres iz spavaće sobe, neka ona postane vaša zona "bez uređaja". Postavite punjače drugdje u kući i koristite starinski alarm umjesto pametnog telefona. 
 

Ne zaboravite na higijenu

Nemojte zaboraviti mijenjati posteljinu svaka 2 tjedna da biste spriječili alergiju na grinje, a i češće ako ne volite mrvice od hrane u svojem krevetu...

 

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM