Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
3 ideje za uređenje kućnog ureda

3 ideje za uređenje kućnog ureda

Za mnoge kreiranje i uređenje kućnog ureda može biti vrlo zahtjevno. Imate li dodatnu sobu za kućni ured ili ćete morati zauzeti kutak dnevnog boravka? Čime ćete opremiti svoj kućni ured i koliko poznajete ergonomiju? Možete započeti s čitanjem naših savjeta, pripremili smo 3 ideje kako urediti svoj kućni ured.

Rad od kuće ima svoje prednosti, ali i mane. Prema našoj stručnoj menagerici kategorija namještaja, Rikke Høst Moustgaard, fleksibilnost je ključ uspjeha. “Ono što nam treba u kućnom uredu je kombinacija mogućnosti i personaliziranih riješenja - ovo će nam pomoći da prilagodimo radni prostor tijekom radnog dana na ergonomsko prihvatljiv način”, objašnjava Rikke.

Inspirirajte se našim verzijama kućnog ureda u tri različita izdanja: 

1: Ravna leđa i glavu gore s podesivim stolom

Home office sa stolom podesive visine i gaming stolica

U kućnom uredu, zdravo i ergonomsko sjedenje i držanje je vrlo bitno, kao i u pravom uredu. Upravo zbog toga, stolica i stol ovdje igraju glavnu ulogu. Gaming stolica NIBE pruža udobnost koja vam je potrebna, kao i lubalnu potporu, dok vam podesivi stol SLANGERUP omogućava promjenu pozicije kada god vi to poželite. Kažu da je najzdravija poza dok sjedite i radite – sljedeća – što zapravo znači da nebi trebali biti dugo u istoj pozi dok radite. Podesivi stol omogućava vam fleksibilnost koja vam je potrebna.

2: Gamerski savjeti

Home office s gaming stolom i gaming stolicom


Tko zna najbolje kako ostati koncentriran satima ispred računala? Da, tako je, to su definitivno gameri! Gamerski stol s držačem za čaše i slušalice LANGHOLM pomaže vam da budete fokusirani i da vam stol bude uredan. 

3: Mali radni prostor za velike ideje

Home office s uredskim stolom i uredskom stolicom

Ako imate mali stan, može se činiti nemogućim stvaranje ugodnog radnog mjesta u svom domu. No, HERLEV stol i ladičar mogu stati i u najmanji kut vaše sobe, pomoću njih možete stvoriti ugodno radno okruženje za stvaranje velikih ideja. Također, možete uzeti lijepu uredsku stolicu koja je i dobra za vas i vaša leđa.

Više prijedloga za kućni ured

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM