Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Crna gejmerska stolica s LED svjetlom

Crna gaming stolica s LED svjetlima

LEGEND RANUM crna gaming stolica san je svakog igrača - vaša igra popraćena je LED lampicama u bojama kojima možete upravljati. RANUM ima hrpu svjetlosnih efekata - ali stvoren je za gamere koji zahtijevaju i visoku kvalitetu svoje gaming opreme.

Neka bude svjetlo - s gaming stolicom RANUM

S pomoću RANUMA možete kontrolirati razinu osvjetljenja vašeg okruženja i prilagoditi boje. Gaming stolica ima svjetla punog spektra kojim se lako upravlja daljinskim upravljačem.

Crna gaming stolica s LED svjetlom iz tri kuta

Postavite stolicu da odgovara vašem interijeru ili stvorite novu atmosferu po vašem ukusu s pomoću odabira boja. Također možete kontrolirati brzinu i svjetlinu svih efekata i boja. Isključite sva svjetla kad je vrijeme za odjavu.

Jednostavno povezivanje i prostor za pohranu

Gaming stolici RANUM potrebna je struja. Stolicu možete lako povezati priloženim USB-A kabelom (dimenzija 1,3 metra) na uređaje s USB-priključkom. Možete je spojiti na računalo ili AC adapter - izbor smo prepustili vama. Preporučujemo upotrebu prijenosnog punjača (nije uključen) i stavljanje u prostor za pohranu ispod sjedala. Prostor za power bank/prijenosni punjač iznosi 18 cm dubine x 10 širine x 3 cm visine. To je dovoljno prostora za skoro svaki prijenosni punjač.

Stolica također ima džepić za daljinski, ugrađen na desnoj strani sjedala.

Mekani, podstavljeni nasloni za ruke za maksimalnu udobnost

Statičkim naslonima za ruke nedostaju ključne komponente kada je u pitanju ergonomski reljef. Stoga je gaming stolica RANUM opremljena višeosovinskim pokretnim naslonima za ruke koji se mogu prilagođavati naprijed, natrag i gore-dolje. Također imaju mekane obloge na vrhu za dodatnu udobnost.

Gaming stolica RANUM dostupna je na JYSK.hr i u JYSK trgovinama od 20. kolovoza 2021. godine.

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Kako organizirati radni prostor dok radite od kuće

Kako organizirati radni prostor dok radite od kuće