Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Žena za stolom i ispred ogledala

Savjeti kako urediti home office i hodnik

Prokrastinacija - odgađanje - nije tako loša ako mudro provodite svoje vrijeme. Ništa vam ne ubija produktivnost poput neurednog ureda s beskorisnih papirima, olovkama, stalcima ili škarama koje su razbacane tako da ne možete pronaći stvari koje su vam potrebne. Zato, samo naprijed i riješite se nereda. Čim uredite svoj stol, moći ćete uključiti energiju čim vam zatreba.

Pametna rješenja za pohranu

Najefikasnije oružje protiv nereda je pohrana i organizacija u svim veličinama i oblicima. Nabavite namještaj s ugrađenim rješenjima za pohranu poput polica i ladica. Koristite svoj okomiti prostor i za pohranu i za dekor - na primjer, koristite lijepu zidnu policu ili originalnu oglasnu ploču. Budite kreativni i koristite stražnju stranu stare slike za inspirativne citate, podsjetnike i dječje crteže. Košare su idealne za spremanje manjih predmeta poput bilježnica, kistova za slikanje ili drugog kreativnog alata. Obavezno ih organizirajte kako ne biste izgubili vrijeme u potrazi za pravom ili ih označite kako biste ih lako pronašli kad vam zatrebaju.

 
Vizualni izraz je također vrlo važan za vašu percepciju urednosti u sobi. Odaberite odgovarajuće boje za svoja deco rješenja i pohranu, tako da ured dobije vlastiti izgled i izraz. U ovoj sobi odabrali smo prirodne, zemljane boje koje se međusobno podudaraju i istovremeno doprinose mirnoj atmosferi jer stvaraju osjećaj dinamike. Baš ono što vam je potrebno da uđete u produktivno raspoloženje.

Bonus: organizirajte hodnik

Kad završite s uredom, možete nastaviti s hodnikom. Ulazak u dom koji vas pozdravlja gomilama cipela i napuštenih torbi može vas nagnati da se okrenete i izađete iz svoje kuće. Olakšajte i sebi i ostatku obitelji - sve stavite na svoje mjesto od trenutka kada prijeđete prag. I nije naodmet ako rješenja za pohranu izgledaju prilično lijepo.


Ako imate velik hodnik, možda imate mjesta za jednu ili dvije police poput TRAPPEDALA u kojima svoje kape i rukavice možete ostaviti u košarici, a dočekati svoje goste (i sebe) zelenim biljkama i korisnim ukrasima poput ladice za svoje ključeve i sunčane naočale.


Ako ulaz u vaš dom vodi izravno u vašu dnevnu sobu, možete upotrijebiti policu kao razdjelnik prostora i stvoriti prostor posvećen ulasku. Objesite ogledalo i upotrijebite prostirku za definiranje područja i nabavite puno rješenja za pohranu sve dok ona odgovaraju ostatku vašeg dekora.

Pročitajte naše najbolje savjete za uredan dom.

 

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM