Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

BAKKEBJERG stolić, UDSBJERG fotelja, BRYRUP kauč i OPLEV komode

Namještaj za novi dnevni boravak po pristupačnim cijenama

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak

TAGOVI: interijer

Svako malo, život nam priprema nove početke ili određene promjene. Bilo da napuštate roditeljsko gnijezdo ili započinjete vlastiti obiteljski život, to za vas znači useljenje u novi prostor kao i početno uređenje interijera.

Vaš novi dom je prazan ili već namješten, ali prema ukusu prijašnjih stanara. U oba slučaja to je prilika kreiranja životnog prostora prema vlastitom ukusu. Pogledajte što vam je potrebno kako biste započeli s uređenjem doma i što sve možete upotrijebiti za stvaranje prostora jedinstvenim i prema vlastitim preferencijama.

 

Opuštanje

Pri odabiru namještaja za spavaće sobe i dnevnog boravka važno je voditi računa o tome jesu li ove dvije prostorije odvojene ili ćete koristiti jednu za obje funkcije.

Ako vaša spavaća soba nije zasebna prostorija, već ste primorani dnevni prostor koristiti ujedno i kao sobu za noćenje, pravi izbor za vas je komad namještaja koji je praktičan za dvostruki život: onaj koji služi kao krevet noću, a kao kauč po danu. Odabir sofe ne samo da je praktičan izbor već ćete uštedjeti novac i prostor u svojem novom dnevnom boravku jer predstavlja funkciju 2 u 1.


Ako pak imate zaseban boravak i spavaću sobu kao dvije odvojene sobe, razmotrite opciju odabira manje sofe ili seta fotelja koje ćete lakše pomicati i razmještati u prostoru. Trebat će vam i mali stolić bilo za držanje pića ili za stvaranje ugodne atmosfere postavljanjem lampi

Jelo

Ima li vaš novi dom kuhinju s dovoljno mjesta za stol i stolice? Za neke je obrok u kuhinji, ugodan i neformalan, osobito kada imate goste s kojima možete komunicirati i tijekom kuhanja. Za druge može biti stresan zbog gomile prljavog posuđa koje ostaje nakon pripreme ručka ili večere.

Ako ne raspolažete dovoljno velikim prostorom, razmislite o blagovaonskim stolovima s funkcijom razvlačenja.  


 

Radni prostor, pohrana…

Pokušajte izbjeći odrađivanje radnih zadataka i hrpe papira na blagovaonskom stolu. Iako je to najveća radna površina koju možete pronaći u domu, vjerojatno će vam postati naporno i nepraktično premještati prijenosno računalo kad god odlučite jesti.

Ako ste zadovoljni sa svojim blagovaonskim stolicama, možete ih koristiti i kao radnu stolicu koja će se uklapati s radnim stolom. Tako ćete uštedjeti novac, ali i prostor. Ne zaboravite da vam je potreban prostor za skladištenje knjiga, odjeće i ostalih predmeta. Pronađite svoj omiljeni stil pri odabiru elemenata, ladičara ili komoda i držite ga se kako bi u svom domu postigli dosljedan izgled, prateći ostatak namještaja u istom stilu.


OPLEV i VEDDE rješenje za pohranu


Posljednje, ali ne i manje važne su male stvari koje puno znače kada uređujete prostor. Svijećnjaci, vaze, jastuci, tepisi... Odaberite boju ili stil i pridržavajte ga se - na taj način stvorit ćete ugodnu atmosferu.  Pritom vodite računa da ne pretjerate s brojem dekoracija kako vaš prostor ne bi djelovao pretrpan ili neuredan. Ako vjerujete u vlastite sposobnosti ukrašavanja i posjedujete talent za odabir i kombiniranje dekoracija, možete dodati i vlastite neuobičajene varijacije kako biste postigli dinamičan i jedinstven izgled prostora.

Kolaž ideja za dekoracije

Samo hrabro u nove pobjede!