Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Tjedan spavanja: uštedite 20-60%
Lijepa i praktična kupaonica

Mini-makeover kupaonice bez velikih ulaganja

Datum:

Kategorija: Kupaonica

TAGOVI: kupaonica, makeover, dekoracije

Kupaonica se često previdi kad uređujemo ili dekoriramo naš dom. Ali razmislite o ovome: tamo provodite mnogo vremena i mnogo vaših gostiju posjetit će tu malu, ali bitnu prostoriju. Lijepa i praktična kupaonica može biti baš ono što vam je potrebno kako biste od jutra započeli nevjerojatan dan.

Ključ je u dobroj organizaciji

Ništa vas ne može poljuljati poput hrpe rublja koje čeka da se pospremi, ali uz pravu organizaciju, čak i zgužvana odjeća izgleda dobro... 


Više inspirativnih slika kupaonice i rješenja pronađite ovdje.

Ako nemate ormar ili police za vaše ručnike, možete ih smjestiti u lijepu košaru. Tako će postati dijelom uređenja prostora.


Koristite vertikalu

Većina nas bi mogla iskoristiti malo više prostora za pohranu u kupaonici. Ako iskoristite prednost okomitog prostora i upotrebljavate viseće košarice, lako ćete urediti svoju kupaonicu, a stvari koje svakodnevno koristite postaju dostupnije.Lijepa i praktična kupaonica

U svakodnevici važno je da kupaonica bude funkcionalna. Uz pletene košare i drvene kutije, mnoge će naizgled obične stvari izgledati kao iz kakvog kataloga o interijeru, bilo da je riječ o ručnicima ili sušilu za kosu.


Dodajte biljke i mirisne svijeće i imat ćete kupaonicu koja je praktična i lijepa.Ako želite preurediti vašu dnevnu sobu, imamo odlične i pristupačne savjete za vas.

Koji su vaši najbolji savjeti za preuređenje kupaonice? Pišite nam u komentarima!