Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

LIMHAMN trosjed s produžetkom za noge u dnevnoj sobi skandinavskog stila

LIMHAMN: Novi stilski komad namještaja za vaš moderan stan

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak

TAGOVI: Namještaj, dnevni boravak

Ponosno vam predstavljamo jednog od najnovijih članova našeg asortimana: kauč LIMHAMN.

Ovaj je kauč tipičan primjer jesenjeg trenda kojeg smo nazvali The Thinker. Trend se zasniva na klasičnom skandinavskom minimalizmu. Boje su plava, siva i crna, bez jakih kontrasta koje skreću vašu pažnju. Bezvremenske, usklađene nijanse ujedinjuju moderno i tradicionalno da bi stvorile kutak za promišljanje.
 


Fokusirajući se na čiste linije i geometrijske elemente, ovaj trend pruža mirni ugođaj sa suvremenim skandinavskim stilom.

 

Trosjed ili dvosjed

Jednostavnost i harmonija jasno su vidljive na kauču LIMHAMN. On će u vaš dom spremno unijeti dozu stila. Kauč možete postaviti kako god vi to želite – slobodno i usred sobe - izgleda dobro iz svih kuteva. Sve što vi trebate napraviti jest montirati crne, prahom obložene noge s gumenim dnom i staviti jastuke za naslon.

 


Tkanina od poliesterskih vlakana (ocijenjena 48 000 na Martindaleovoj skali) otporna je na oštećenja, kao i izlaganje svjetlu.  U kombinaciji s jastucima za sjedenje s jezgrom od izdržljive pjene, kauč LIMHAMN poziva vas da se udobno smjestite i uživate u toj udobnosti još niz dugih godina.

 


LIMHAMN je dostupan u četiri različite varijante: kao dvosjed, trosjed i trosjed s produžetkom za noge - na lijevoj ili desnoj strani.

 

Displaying 0 - 0 of 0