Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vitrina od hrasta u dnevnoj sobi i mala stolna lampa

LEGACY LOUNGE: Zakoračite u prošlost

Trendovi koji su prisutni u našem društvu se ogledaju i u uređenju naših domova. Naši vješti dizajneri i menadžeri kategorija u JYSK-u brinu se da su naši proizvodi i dizajn u skladu sa trendovima. Jedan od trenutnih trendova je imitacija prošlosti, te kako bi se ona uklopila u budućnost. Svuda prisutna tehnologija i digitalna kultura nas prisiljava da težimo prepoznatljivosti i da istražujemo prošlost. Vintage i retro stil su ključne riječi unutar trenda koji zovemo LEGACY LOUNGE.

Ukoliko ste živeli u 80-im, sigurno ćete prepoznati izgled tegle zvane ABBAS. Ovaj slatki lik i kamenina su jasan podsjetnik na tegle koje su krasile bezbroj dnevnih soba prije 35 godina. 

Saksija od kamenine na stočiću


Potraga za prošlošću se ogleda u materijalima, oblicima i cjelokupnom izgledu. Mala stona lampa ALBERT od materijala koji je bio popularan tokom 70ih. 

Mala stona lampa na komodi


Vintage i retro proizvodi odmah nas vraćaju u prošlost. Na primer, štepana deka VALMUE nas vraća u 70-te. Može se koristiti kao prekrivač, deka za piknik ili za prebacivanje preko kauča. 

Štepano ćebe u svrsi prekrivača, u spavaćoj sobi sa velikim krevetom


Rezultat je moderna i neformalna lounge atmosfera. Koristite LANGELINJE vitrinu od hrasta za knjige, uredno složene deke, tegle i druge artikle koji možda nisu dekoracija, ali su svejedno dekorativni. 


Paleta boja inspirirana je iz boemskog života toplih i ženstvenih nijansi poput onih na SIMONE posteljini od 100% pamučnog satena. 

Posteljina na linije od 100% pamučnog satena


Neutralne boje poput smeđe i toplih nijansi pijeska su u kombinaciji sa bogatim ženstvenim nijansama roze i tamno crvene. LEGACY LOUNGE trend ide još dalje u prošlost: Terakota vaza SVERRE je izgleda koji se može naći na antičkim slikama. 

Vaza sa veštačkim cvećem na komodi


Dopustite sebi da pronađete inspiraciju i u druga dva trenda koja vam predstavljamo u JYSKu: VISION i EARTHEN LUXE. 

 

Saznajte više

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Vodič: kako odabrati vitrinu