Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Spavaća soba s krevetom, poplunima i jastucima, prekrivena prugastom posteljinom i Berit Christiansen

Istaknuti popluni iz našeg asortimana

Kolegica Berit Christiansen stručnjakinja je za poplune i jastuke u JYSKu. Ima dugogodišnje iskustvo s materijalima i punjenjima; perje i vlakna njezina su specijalnost, zato joj se obraćamo za savjet o najboljem poplunu.

“Naravno, mogu jamčiti izvrsnost za sve poplune koje imamo u našem asortimanu, tako da je najbolji poplun za vas onaj koji ispunjava vaše osobne preferencije i odgovara vašem okruženju za spavanje”, počinje Berit. “Postoji nekoliko stvari koje uvijek razmotrim prije nego što kupim novi poplun. Najvažnija je temperatura prostorije u kojoj spavam. Također trebate razmisliti je li vam draže da vam bude toplo ili malo hladnije dok spavate”, nastavlja ona.

“Osobno, živim u dobro izoliranoj kući, tako da je to imalo velik utjecaj na odabir mojeg popluna”, objašnjava Berit. “To je upravo razlog zašto imam jedan poplun za ljeto a drugi za zimu.

 

Za mene je najbolji zimski poplun onaj koji je topao i punjen pačjim perjem. Najbolji je ljetni poplun hladan i prozračan - s manje punjenja od zimskog popluna, ali oba su ispunjena visokokvalitetnim paperjem i perjem.”

 

 

 

Zaista mogu preporučiti bilo koji od naših popluna punjenih mikrovlaknima, nježnim poput paperja. Vrlo se lako peru i suše u sušilici. Za mnoge ljude, najbolji je zimski poplun topli poplun od vlakana, a najbolji ljetni onaj koji je lakši i hladniji.”

 

 

Opće pravilo kaže da poplun treba biti 30 cm duži od vaše visina. “Oba moja popluna ekstra su dugačka, tako da mi pristaju i odgovaraju u potpunosti”, kaže Berit.

Šlag na torti jest tkanina koja prekriva punjenje. “Više volim poplun od visokokvalitetnog pamuka koji je divan na dodir i ima lijepu tkaninu. Zaista uživate kada promijenite posteljinu”, kaže Berit.

Pročitajte blog o istaknutim boxspring krevetima iz našeg asortimana.

Saznajte više

Vodič kroz punjenje popluna – koja vam jačina punjenja odgovara?

Vodič kroz punjenje popluna – koja vam jačina punjenja odgovara?

Poplun i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Poplun i jastuk od tkanina na biljnoj bazi

Kako odabrati pravu veličinu popluna?

Kako odabrati pravu veličinu popluna?

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime