Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Kontinentalni krevet s okvirom, madracem i nadmadracem u osvijetljenoj sobi

Istaknuti kreveti našeg asortimana

Jakob Leth radi s madracima u JYSKu već 14 godina, tako da malo ko zna više od njega kada je udobnost kreveta u pitanju. Prema Jakobu, kvalitetan san i zdrava ishrana su jednako važni za naše blagostanje: ''Postoji nekoliko faktora koji utječu na kvalitetu vašeg sna. Naravno, ispravan madrac je važan, ali također je i temperatura sobe. Održavajte spavaću sobu čistom i urednom, počastite se kvalitetnom plahtom i posteljinom i na dobrom ste putu.'' 

Koji krevet je najbolji?

Ali hajde da se bacimo na posao. Na čemu Jakob spava?

“Ja imam boxspring krevet,'' Jakob odgovara i objašnjava dalje: ''Uživam kako u visokom nivou udobnosti, tako i u lijepom izgledu. Uvijek bih ga preporučio. Posebno model poput GOLD C50 koji ima prostora za odlaganje na dnu.'' 


Održavanje vaše spavaće sobe urednom i čistom je jednostavno uz GOLD C50. Jakob naglašava prednosti: ''Ukoliko živite u stanu, siguran sam da cijenite dodatan prostor za odlaganje, ali zaista - tko ne bi iskoristio dodatan prostor za deke ili zimsku garderobu?'' 

GOLD C50 se sastoji od kvalitetnog, debelog nadmadraca i madraca s džepičastim oprugama gdje se svaka opruga nalazi u posebnom džepu koji je štiti od habanja i trošenja, smanjuje buku i čini dizajn stabilnijim. Džepičaste opruge su male u usporedbi s drugim tipovima opruga, i uz puno potpornih točaka, madrac se prilagođava vašem tijelu uz visok nivo preciznosti. 

Tvrđi ili mekši madrac? 

Ali što je s najbitnijim pitanjem: Udoban san?

“Boxspring krevet je dobar i čvrst, što bih uvijek preporučio prije nego madrac u kojem možete potonuti u rupu u sredini. Ipak, ne postoji jedno rješenje za sve kada je riječ o krevetima. Sve se svodi na vaše osobne preferencije,'' Jakob naglašava. 

Ukoliko volite čitati knjigu ili gledati TV iz kreveta, upotpunite sobu GOLD H20 uzglavljem. Štiti zid i udobnije je za vaša leđa. I kao posljednje, ali ne i manje bitno, kreira upotpunjen izgled. 

“Nekada su male stvari bitne: Ukoliko možete, preskočite mašinu za sušenje i zakvačite posteljine da se osuše na otvorenom. Kada legnete, uživat ćete u svježem, predivnom mirisu. Uz ovaj boxspring krevet vaša soba će izgledati lijepo i uredno. Možete na miru leći i odmarati,'' kaže Jakob uz osmijeh. 

PLUS C40 boxspring krevet

Boxspring krevet sa prostorom za odlaganje za dodatne jastuke i jorgane


Alternativa GOLD C50 boxspring krevetu je PLUS C40 krevet. Glavna razlika je u čvrstini madraca i cijeni.  ''Ovaj krevet je malo mekši i pristupačniji je. Također ima prostor za odlaganje ispod kreveta, ali je odjeljak nešto manji. '' Jakob objašnjava. Uz ovaj model imate mogućnost kreiranja cjelokupnog izgleda uz PLUS H50 uzglavlje. 

Šta god preferirali, možete pronaći savršen krevet za sebe i svoju porodicu u JYSKu.

“Imamo toliko povjerenja u naše proizvode da nudimo 15 godina garancije na boxspring krevete s PLUS oznakom i čak 25 godina na boxspring krevete s GOLD oznakom. I za naše GOLD madrace nudimo 100 dana isprobavanja. Ukoliko niste 100% zadovoljni, uvijek ga možete zamijeniti, kaže Jakob uz referenciju na JYSKova pravila povrata.

 

Saznajte više

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

3 savjeta prije opremanja dječje sobe