Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Ideje za uređenje interijera ogledalima

Ideje za uređenje interijera ogledalima

Ogledala nisu samo praktični, funkcionalni komadi namještaja. Oni mogu predstavljati središnji element dizajna vašeg interijera, koji sobu može učiniti dinamičnijom. Koristite ogledala za poboljšavanje dojma u interijeru da bi vaš dom izgledao veći, svjetliji i prostraniji.

KORISTITE DEKORATIVNA ZIDNA OGLEDALA DA BI VAŠA DNEVNA SOBA DJELOVALA VEĆOM I SVJETLIJOM

Ako želite da vam dnevna soba djeluje veće i prostranije, razmislite pa objesite veliko ogledalo na jedan od zidova dnevne sobe. Zrcalo će odražavati dnevnu sobu čineći je tako većom. Korištenje velikih zidnih ogledala vrlo je učinkovit način za dodavanje prostora vašoj sobi na vrlo jednostavan i pristupačan način. Isprobajte zrcalo na različite načine, i okomito i vodoravno, da biste vidjeli koji više se uklapa u vaš prostor i dopunjuje ga. Evo još ideja o tome kako integrirati ogledala kao ukras vaših zidova, ako vam se sviđaju nekonvencionalne ideje.

VIZUALNO "POVEĆAJTE" MALE SOBE UPOTREBOM OGLEDALA

Ako u svojem domu imate nekoliko malih soba i prostora (hodnik, dječja spavaća soba, kupaonica, gostinjska soba itd.), upotrijebite ukrasna zrcala kao dio interijera. Zrcalo može vizualno povećati sobu jer "zavarava" oko vjerujući da su ogledalo vrata koja vode u drugu sobu ili prozor.

Korištenje ogledala također je idealno ako uređujete sobe s kosim zidovima, primjerice u potkrovlju. Nadalje, ogledalo u hodniku skoro je neizostavno pa ga obavezno nabavite za hodnik ako ga nemate.

Mirror uses in your home

ISKORISTITE SVJETLOST KOJU REFLEKTIRA OGLEDALO

Prirodno svjetlo nosi čitav niz pozitivnih djelovanja, čime se naglašva važnost integriranja svjetlosti u interijer. Prirodno svjetlo može poboljšati ukupni dojam sobe, jer vam pruža bolju procjenu oblika i boja. Stoga je odgovarajuća količina sunčeve svjetlosti od ključne važnosti - posebno tijekom zime kad su dani kraći, a tamniji dijelovi dana dulji. Korištenje ukrasnih ogledala u vašem domu može pojačati prirodni dotok svjetlosti, a - nadamo se - i razinu energije. 

OGLEDALA KORISTITE KAO „POKRETNE PROZORE“

Na neki način zrcala biste mogli opisati i kao „pomične prozore“. Dopuštajući da zrcala odražavaju sunčevu svjetlost, pojačat ćete prirodno svjetlo u cijeloj sobi. Ovo je povoljno i za ambijent i za dobrobit. Sobe s puno svjetlosti djeluju veće od mračnih soba. Također, reflektirana sunčeva svjetlost može zamijeniti elektroničko osvjetljenje u sobi.
 

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana