Moderan namještaj za hodnik za najbolji prvi dojam

Predsoblje ili hodnik prvi je interijer s kojim se gosti susretnu kad ulaze u naš dom, stoga je bitno da bude uredan i lijepo uređen. Moderne klupe za hodnikregal koji kombinira ogledalo s vješalicama i policama za cipelezidne vješalice s kukamasamostojeće vješalice - sav potreban namještaj za predsoblje čeka vas u našoj ponudi. To je prostor u kojem često pohranjujemo puno stvari koje koristimo svakodnevno, kao što su obuća i odjeća pa je korisno da bude dobro organiziran.

Uređenje hodnika odnoso predsoblja zahtijeva malo vremena, ali se višestruko isplati. Širok asortiman namještaja za hodnik i pametna rješenja pronađite na našim stranicama.

 

37 proizvodi
  37 proizvodi

  Velik izbor funkcionalnog namještaja za hodnik

  U JYSKu vam možemo pomoći s lijepim i funkcionalnim dizajnom vašeg ulaza i hodnika. Možete opremiti svoj hodnik ovim komadima namještaja:
   

  • Klupe
  • Samostojeće vješalice
  • Police
  • Kuke i vješalice
  • Ljestve za dekoraciju
  • Ormari za hodnik

  Klupa u predsoblju pruža izvrsnu priliku da sjednete i na trenutak odmorite noge dok se izuvate ili obuvate. Klupe s podstavljenim sjedalima ili dodatnim jastucima posebno su prikladne za sjedenje. Birajte između pletenog sjedala, odvojenog jastuka ili ugrađenog jastuka i moderne tkanine poput velura i baršuna. Mnoge naše klupe također imaju ladice, police ili košare, u kojima ćete lako pohraniti primjerice zimske rukavice, šalove i kape ili kreme i sprejeve za obuću. Ako je potrebno, iznad svoje klupe objesite policu i postavite vješalicu za kapute.