Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Drveni vrtni set na terasi

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

Ovog proljeća, drvo dolazi u naše vrtove, dvorišta i balkone i to s dobrim razlogom. Bezvremenski drveni vrtni namještaj za balkone ili vrt ima čist i prirodan izgled koji se ne može nadmašiti. Vrtni set sastoji se od vrtnog stola EGELUND i 2 sklopive vrtne stolice EGELUND s tipičnim rustikalnim šarmom drvenog vrtnog namještaja.
 

Vrtni set koji se sastoji od stola i 2 stolice na drvenoj terasi


Drveni vrtni set popularan je zbog svojih toplih i prirodnih tonova i sposobnosti kombiniranja s drugačijim materijalima. Mekani, tamni jastuci na VEDDUM drvenom lounge setu upotpunjuju robustan drveni okvir.

Lounge vrtna garnitura - stol, dvosjed i 2 lounge stolice na terasi

Ako vam je potrebno dodatnog mjesta za sjedenje, kao i mjesto za skladištenje, zašto ne spojiti sve u jedno s KARLBY kutijom za spremanje u kojoj ima mjesta za odlaganje fenjera i vaza, a ima i jastuk za sjedenje s gornje strane.

Sav drveni vrtni namještaj u JYSKu je napravljen od FSC™-certificiranog drveta (FSCTM N001715). FSC* je skraćeno od Forest Stewardship Council. U pitanju je neprofitna organizacija i sustav označavanja za drvo i papir. FSC oznaka je garancija da je drvo iz održive šume gdje se za ljude, životinje i biljke vodi posebna briga. Kada odaberete FSC potvrđene proizvode, pomažete zaštiti svjetskih šuma.

Većina našeg drvenog vrtnog namještaja je od eukaliptusa ili tikovine. Čvrst je i dugotrajan, otporan na raspadanje i truljenje zbog visokog prirodnog udjela ulja. Pored praktičnih prednosti, elegantni crveno-smeđi tonovi vašem dvorištu ili balkonu daju luksuzni izgled.

Vrlo su glatki i mekani na dodir i odlični su za vas, vaše prijatelje i porodicu za uživanje u danima na suncu i ugodnim ljetnim večerima.

Drvena ležaljka na terasi


Drveni vrtni namještaj treba tretirati i održavati, ako želite da traje što duže. Naučite kako pravilno održavati vaš namještaj kako biste izbjegli bilo kakve rizike od pucanja ili sušenja. 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica