Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

UŠTEDITE DO 60% na odabranim kategorijama
Crna viseća svjetiljka, bijela podna svjetiljka, kromirana stolna svjetiljka i Tina Neumann

3 istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasvjeta, dekoracije, dnevni boravak, uređenje blagovaone

U naš asortiman rasvjete došle su nove lampe koje zaslužuju dodatnu pažnju. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjakinja za uređenje interijera, da nam objasni što ih čini posebnim i gdje bi ih ona koristila u svom domu. "Tri lampe koje sam odlučila istaknuti vrlo su različite, tako da postoji ponešto za svaki dom i interijer", započinje Tina i detaljno opisuje svaku od njih.

Moderan luster KARLSSON

Crni moderni detalji na lampi od bambusa

“Luster KARLSSON izrađen je od bambusa i obojen u crno. Prirodni materijali u kombinaciji s ovim dizajnom čine luster KARLSSON središnjim dijelom koji privlači pažnju. Dizajn je kombinacija zavoja i oštrih linija koji lusteru daju moderan izgled koji ga čini prikladnim u bilo kojoj sobi i bilo kojem domu. KARLSSON savršeno pristaje iznad stola u blagovaonici ili u dnevnom boravku. Objesite dva lustera iznad vašeg stola u blagovaonici i ostvarite trenutačni wow efekt i izvrsno osvjetljenje. Naša žarulja TORE savršeno odgovara KARLSSONU i dat će lijepo i meko svjetlo ”, kaže Tina.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana.

ISAK – moderna kromirana lampa

Kromirana stolna svjetiljka s malim ukrasima na bijelom stolu

“ISAK je napravljena od sjajnog kroma koji je trend ove sezone. Sjajni krom u kombinaciji s elegantnim dizajnom čini ga vrlo otmjenim izborom. Stolna lampa može se staviti na vaš stol, policu ili na pomoćni stolić. ISAK ima podesivu glavu i ruku čineći ga ukrasnim i funkcionalnim. S pomoću njega osvijetlite kutove svojeg doma i uživajte u prekrasnoj, elegantnoj rasvjeti ”, govori Tina.

KRISTOF – retro lampa

Bijela podna svjetiljka i crni stol s ukrasima

“Podna lampa KRISTOF izrađena je od brušenog čelika, a gornji dio je od platna. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. KRISTOF ima klasičan i retro izgled što ga čini prikladnim za većinu domova i interijera”, kaže Tina.