Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna! 

Dani online kupovine - Uštedite 20-50%!
Dnevni boravak s crnom podnom lampom, malom baterijskom lampom i bijelim lusterom i mala slika Tine Nymann

3 istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasvjeta, dekoracije, dnevni boravak, uređenje blagovaone

U našem asortimanu rasvjete došle su nam nove lampe koje zaslužuju dodatni spomen. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjaka za uređenje, da nam objasni što ih čini posebnim i gdje bi ih ona koristila u svom domu. "Ako ove lampe imaju nešto zajedničko, rekla bih da je to njihova elegancija", započinje Tina i dalje detaljno opisuje svaku od njih.

ADRIAN – crna podna lampa

Dnevni boravak s crnom podnom lampom u kutu, polica s knjigama, ukras i vaza

„Podna lampa ADRIAN izrađena je od crnog metala i stakla. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. ADRIAN ima lakoću i eleganciju zbog kojih je prikladan u bilo kojoj sobi i u svakom domu. Ako imate dom u romantičnom stilu, dodati će lijepu jednostavnost. Ako živite minimalistički, odgovarat će vašem stilu sa svojim jednostavnošću ”, kaže Tina.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana.

VALDER – bijeli luster

Bijeli luster iznad blagovaonskog stola

„VALDER je napravljen od papira i matala, a iako je složenijeg oblika od podne lampe ADRIAN, jako je otmjen. S prekrasnim dizajnom na papiru koji ne izgleda lijepo samo kada luster je upaljen, također izgleda lijepo i kada je ugašen, zaista ćete cijeniti tanki papir i strukturu. Rezultat je prekrasna, dinamična rasvjeta koja nikad ne izgleda isto ”, kaže Tina s uzbuđenjem.

ARNOLD – baterijska lampa

Baterijska lampa s velikom žaruljom na stolu

"ARNOLD je moderna baterijska lampa s keramičkim postoljem nježnih boja i velikom žaruljom", započinje Tina. “Lampe na baterije vrlo su praktične i imaju brojne prednosti: lako ih možete premještati. ARNOLD možete koristiti kao zamjenu za svijeće, a možete ih i kombinirati zajedno. Ne zagrijava se, pa ne trebate brinuti ako se vašem tinejdžeru svidi i odnese ju u svoju sobu. ARDNOLA zaista možete staviti gdje god poželite ", kaže ona i završava:" Uz sve ove prednosti, ARNOLD ima žarulju jantarne boje s toplim i ugodnim svjetlom. Kako ga ne voljeti? "