Sklopivi bistro stolovi i caffee stolovi za balkone

Bistro stolovi nisu samo za kafiće i restorane, već i za korištenje u privatnim prostorima. Sklopivi stolić idealan je za manje zabave na balkonu, maloj terasi ili na trijemu. Balkonski stol je mali i lako se pomiče pa ima puno mogućnosti. 

Pogledajte naš izbor caffe stolova od izdržljivih materijala kao što su staklo, čelik, aluminij, tvrdo drvo, umjetno drvo i poliratan/pleter. Pravokutni ili okrugli - imamo ih sve. Također odaberite vrtne stolice koje odgovaraju stolu ili kupite kompletan balkonski set sa stolicama. Istražite naš asortiman i pronađite izvrsnu ponudu.

Namjena bistro stolova

Uobičajena namjena ovih stolova je kao blagovaonica za 2-4 osobe, ali oni mogu poslužiti za mnoge druge svrhe, kako u svakodnevnom životu tako i za razne zabave.

Mogućnosti su raznolike: postavite ih u sredinu vrta kao stolove za užinu, stavite ih na kraj vrtnog stola kako biste proširili stol kada imate goste, ili ih smjestite u kut vrta kako biste stvorili ugodan kutak za opuštanje.

U JYSKu možete pronaći širok izbor sklopivih bistro stolova i kafić stolova za balkone koji će savršeno odgovarati vašem prostoru i estetici.

Mislite da vas mali prostor ograničava?

Ako je vaš prostor ograničen, poput nekih balkona, ovi stolovi su idealno rješenje jer ih možete sklopiti kada nisu u upotrebi, oslobađajući tako prostor za druge aktivnosti.

Bez obzira na preferirani stil i veličinu, u JYSKu ćete pronaći stolove koji će se uklopiti u vaš prostor i dodati mu funkcionalnost i estetski dodir.