Udobni vrtni jastučići za stolice

Vrtni jastuci neizostavan su element svakih vrtnih stolica - vama će pružiti dodatnu udobnost, a vaše će stolice izgledati još ljepše i elegantnije. Vrtne stolice uglavnom su dosta tvrde jer, kako bi izdržale vremenske uvjete, ne sadrže ugrađene jastuke ili presvlake od tkanine. Podmetač odnosno jastučić za sjedenje lako možete skinuti i oprati kada je to potrebno. Širok izbor ukrasnih vrtnih jastuka za sjedalo stolica čeka vas u JYSKu.

Jastuci koji će osvježiti vaš vrt

Novi jastuci za vrtni namještaj su jednostavno i praktično rješenje ako želite osvježiti vašu terasu ili balkon. Raznolikost boja i uzoraka omogućava vam da kreirate stil koji vam odgovara. Bez obzira preferirate li klasični izgled s crnim stiliziranim jastucima ili moderan i energičan s jastucima u bojama, u JYSKu ćete pronaći pravi izbor.

Ako želite da vaši vrtni jastuci budu uredni, čisti i da traju dugi niz godina, dobra je ideja nabaviti sanduk ili kutiju za jastuke. Sanduk za jastuke omogućava brzo i jednostavno spremanje nakon dugog dana u vrtu.

Kako odabrati prave jastuke za vanjski prostor?

Ovisno o veličini vašeg balkona ili terase, određuje se količina vrtnog namještaja i potreba za jastucima. Za manje balkone, možda će biti dovoljna jedna stolica ili manji komadi namještaja od paleta, uz nekoliko jastuka. Za veće terase, moguće je smjestiti lounge garniture, veće komade namještaja od paleta ili ležaljke. U JYSKu imamo širok izbor jastuka za stolice, palete i ležaljke u neutralnim, sivim, smeđim i crnim nijansama. Također, možete dodati boju svom vanjskom prostoru kroz jastuke u plavoj, zelenoj, rozoj i narančastoj boji.

Jastuci s cvjetnim ili prugastim uzorcima dodaju dodatnu živost i osvježenje vašem vanjskom prostoru. U JYSKu možete pronaći jastuke s raznim uzorcima po pristupačnim cijenama, što vam omogućuje da ih lako mijenjate iz sezone u sezonu.