Dječja posteljina 

Naši mališani znače nam najviše na svijetu i samo želimo da napreduju. Zato je mnogima od nas važno da imaju siguran i udoban krevet. Osim kvalitetnog kreveta, madraca i popluna, i posteljina ima ključnu ulogu u tom pogledu – jer nadopunjuje krevet i stvara željenu atmosferu.

U JYSKu možete pronaći veliki izbor posteljine za kinderbet i za stariju djecu sa širokim rasponom slatkih motiva. Na nekoliko naših setova posteljine za bebe i djecu nalaze se likovi iz crtanih filmova koji su djeci poznati iz svijeta televizije i filma, a koji pružaju savršeno okruženje kada je vrijeme za čitanje priče za laku noć.

Dječja posteljina također je odličan dar za krštenja ili rođendane. Možete kombinirati setove posteljine za bebe i djecu sa slatkim ručnikom s odgovarajućim motivom.

Dječja posteljina mora se često prati da bi se uklonila nečistoća i zato je dobra ideja imati veliki izbor posteljine za bebe i djecu. Drugim riječima, budite sigurni da će se darovani set posteljine za bebu ili dijete uvijek dobro iskoristiti.

Sva posteljina može se prati u perilici rublja i ima zdravstvenu i ekološku oznaku Oeko-Tex.

Posteljine - Djeca