Radni stol - uredski, pisaći ili podesivi radni stol izvrsne kvalitete

Ergonomski radni stol ili podesivi stol, odgovarajući uredski namještaj, treba osigurati najbolje uvjete za rad, bilo da ste u uredu ili radite od kuće u svojem home officeu. Radni stol je koristan komad namještaja u domu ako vam je potreban dodatan prostor za organizaciju dokumenata, plaćanje računa ili ako pišete važan projekt. Pisaći stol neophodan je za svakog đaka ili studenta da se može bezbrižno i potpuno posvetiti usvajanju novih znanja.

U JYSKu imamo širok raspon različitih modela, veličina, boja i materijala radnih stolova koji će zasigurno odgovarati vašem stilu. Možete birati između relativno jednostavnih modela stolova za računala do kompletnih rješenja koja uključuju stol, ladice, police i gornje police. Takva kompletna rješenja praktična su za one kojima je potreban dodatan prostor za mape s osobnim dokumentima ili dokumentima za kućanstvo ili ladice za papir za pisač, kemijske i drvene olovke.

Imamo i modele za učenike kojima je potrebno puno prostora na stolu za knjige, mape i razne papire. Uz stol preporučujemo uredsku stolicu koja će vašim leđima pružiti optimalnu potporu dok sjedite i radite na zadacima u rane jutarnje sate.

Ispravno sjednite i pravilno držite leđa uz JYSKov uredski stol – metalni, drveni i lako podesivi za svaki ured. 

  Radna soba - Pisaći/uredski stol

  Radni stol ABBETVED 48x120 hrast/bijela
  500,- kn/kom.
  899,- /kom.
  UŠTEDA 44%
  Radni stol HASLUND 59x119 hrast
  800,- kn/kom.
  1299,- /kom.
  UŠTEDA 38%
  Radni stol MESINGE 60x118 bijela
  850,- kn/kom.
  1299,- /kom.
  UŠTEDA 35%
  Gaming stol HALDUM s LED crna
  1350,- kn/kom.
  1899,- /kom.
  UŠTEDA 29%

  PODESIVI RADNI STOL NA VISINI KOJA VAM ODGOVARA

   
  Novi, podesivi radni stol bit će prava revolucija za vaš Home office. Kućni ured obično znači mnogo sati ispred zaslona računala. Zato je važno da sjedite ergonomski ispravno i pazite da mijenjate svoj radni položaj nekoliko puta tijekom dana. To možete lako učiniti pomoću stola koji se može podizati i spuštati. U JYSKu imamo stabilne električne radne stolove za podizanje i spuštanje, tj. s podesivim nogama. Metalna konstrukcija može biti crne ili bijele boje, s furniranom pločom veličine 80x160 cm, a može se prilagoditi po visini od 68 cm do 119 cm.

  Podesivi stol može se također koristiti i kao igraći stol, jer sa širinom od 80 cm osigurava dobru udaljenost od zaslona, uz to što je stol podesiv po visini.