Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Prozor spavaće sobe s rolo zavjesama, laganim zavjesama i teškim zavjesama

Zavjese u slojevima daju svjetlost ili tamu i privatnost

Za kvalitetu vašeg spavanja važno je da vaša spavaća soba noću bude mračna, a ujutro svijetla. Mogli biste uživati i u čitanju ili samo provođenju vremena u krevetu, sanjajući o lijenim nedjeljama. Zavjesama u više slojeva možete postići točno onu razinu privatnosti, tame i svjetlosti koju želite u svojoj spavaćoj sobi.

Najbliže prozoru trebali biste objesiti rolete za zamračivanje koje možete noću spustiti, a ujutro dignuti da propuštaju svjetlost.

Za sljedeći sloj upotrijebite laganu, prozirnu zavjesu koja čuva od najoštrijih sunčevih zraka, ali ipak propušta dnevnu svjetlost. Držite je preko prozora da biste imali svoju privatnost, a dobivate dovoljno dnevnog svjetla.

Spavaća soba sa rolo zavjesama do pola i otvorenim laganim zavjesama

Otvorite zavjese širom za još više svjetla ili ako želite pogledati van iz udobnosti svojeg kreveta.

Spavaća soba s laganim zavjesama dopola otvorenim i svjetlošću koja ulazi iz vana

Završni sloj trebale bi biti zavjese za zamračivanje, koje mogu stvoriti ugodnu atmosferu i vaš mračni kutak za spavanje. Zavjese za zamračivanje također mogu smanjiti buku izvana do neke razine. Izgled vaše spavaće sobe može se potpuno promijeniti čim promijenite boje tih zavjesa. Naša gusta, baršunasta zavjesa AUSTRA dostupna je u rozoj boji romantičnog izgleda i ozbiljnijoj plavoj boji za hladniji dojam. Također je imamo i u neutralnoj, smeđesivoj/boje pijeska, klasičnoj sivoj ili zelenoj boji. Zajedničko im je da ostavljaju miran, skladan dojam. Odaberite boju koja odgovara vašoj osobnosti i stilu.

 

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP