Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

Zavjese ANTEN i TOMMA

Trendovi u uređenju interijera: zavjese i dekori

Znate onaj osjećaj kad listate časopise i ugledate nevjerojatno elegantan dom, ali sami se nađete u poteškoćama kad pokušate kreirati isti dojam kod kuće? Možda je to zato što ste previdjeli jedan aspekt koji može vaš dom učiniti prostranim, luksuznim i elegantnim: zavjese!

Zavjese mogu zaokružiti sobu i pomoći u stvaranju određene atmosfere - bez obzira na to želite li luksuznu hotelsku ili laganu romantičnu atmosferu. Zavjese su odlične jer mogu biti funkcionalne, ukrasne ili oboje. Koristite ih da biste iskazali svoj osobni stil.

BOGATI DEKORI I ZAVJESE

U prethodnim sezonama moderne zavjese bile su diskretne i minimalističke. Prebacile su se u pozadinu i nisu privlačile pozornost. Najnoviji trend, kada je riječ o modernim zavjesama, stavlja ih u vidljivi dio vašeg interijera.

Ove sezone teške zavjese bogatih teksta kao što je velur vrlo su trendi. Teška zavjesa poput naše plave zavjese RUSKEN dodaje osjećaj volumena u prostoriju i stvara ugodnu i opuštenu atmosferu.

 


Teške i guste zavjese stvaraju bolju akustiku u vašem domu ublažavajući zvukove. Zavjese za dnevni boravak pogotovo su poželjne ako su od debelog materijala jer će smanjiti razinu buke karakterističnu za dnevne boravke.

Atmosfera luksuznog hotela u vašem domu

Popularni trend ove sezone teži stvaranju hotelske atmosfere u vlastitoj kući. Možete samo stvoriti ovaj stil raslojavanjem različitih zavjesa. Kombinacija teške, duge zavjese te zavjese od laganog materijala stvara luksuznu i elegantnu sobu.

ALDRA zavjesa

Zgužvajte zavjese na podu da biste stvorili autentičan izgled hotelske sobe. Možete dodati rolete za potpuni, troslojni izgled. Na primjer, možete kombinirati sivu zavjesu ANTEN s našim rolo-zavjesama za zamračivanje TOMMA u bijeloj boji.


Naš najbolji savjet za vas:

Ako želite dugu, tešku zavjesu, ali se bojite da će soba postati suviše tamna, upotrijebite karnišu koja je dulja od širine prozora.

Tako će zavjesa prekrivati zid, a ne prozor. Na taj način još uvijek imate zavjesu koja zaokružuje sobu, ali bez prekrivanja prozora i prigušenja svjetla.

SVIJETLO I PROZRAČNO JOŠ JE UVIJEK IN

Ako teške zavjese ne odgovaraju vašem stilu te se ne možete zamisliti s njima, možda vam je light verzija prikladnija. Zavjese od tankih i prozirnih materijala još su uvijek moderne. Lagani materijal savršen je za zavjese u dnevnom boravku jer stvara osjećaj privatnosti bez potpunog isključivanja svjetla. 


Prozračne zavjese stvaraju mekani ugođaj i pogodne su za sve prostorije u vašoj kući. Ako odaberete regularne zavjese za svoju spavaću sobu, dobro je da promislite o i tamnim zavjesama koje će zadržati svjetlost kad je ne želite. Tako ćete si osigurati kvalitetan noćni san.

Trebate li više funkcionalnog prostora?

Zavjese možete koristiti za mnogo više od zaštite od sunčevog svjetla. Moderne zavjese mogu stvoriti stil i atmosferu, čak i stvoriti osjećaj dodatnog prostora. I da, smijete ih objesiti i na druga mjesta osim uz prozor.

Koristite zavjesu kao razdjelnik prostora umjesto paravana ili zida dobit ćete novu funkcionalnu prostoriju kao privremeno rješenje.


BOLMEN zavjesa


Pregrađivanje dijela prostorije odličan je način da najbolje iskoristite sobu i jeftinija je alternativa od postavljanja punog zida. Upotrebom zavjese kao paravana otvoreni prostor može postati još ugodniji.


 

Saznajte više

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih