Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Prozirna zavjesa ispred regala i bež zavjesa ispred kreveta

Preuredite svoj dom uz višenamjenske zavjese

Zavjese su savršen spoj između estetike i funkcionalnosti te će u trenu podići interijer vašeg doma.

Mogu se koristiti za mnogo više od ukrašavanja prozora i zaštite od sunca. Upotrijebite ih da promijenite izgled stana ili da sakrijete nered i police zatrpane stvarima.

1. Elegantne zavjese s daškom privatnosti

Dvoslojne zavjese izvrstan su način za puštanje prirodnog svjetla i zadržavanje udobnosti i privatnosti u vašoj dnevnoj sobi.

Bijela i khaki zavjesa na prozoru dnevne sobe

S tekstilom u dnevnoj sobi stvarate umirujuću atmosferu dok u isto vrijeme dodajete osobni pečat svojem dekoru. Naše zavjese STORAVAN i AGA savršene su za lagan i lepršav izgled.

2. Zavjese kao pametna rješenja za lijepu pohranu

Želite sakriti sve svoje stvari i nered na brz, jednostavan i dekorativan način? Zavjese unose mekoću i boje u vaš dom i mogu biti izvrsne za skrivanje nereda.

Metalni regal sakriven sivom prozirnom zavjesom

Koristite se zavjesama da sakrijete vizualno "napadne" elemente kao što su TV ekrani, cijevi ili neuredno posložene stvari. Osvrnite se po svojem domu i razmislite mogu li se neuredne police jednostavno sakriti zavjesom.

Metalni regal sakriven sivom prozirnom zavjesom

3. Promijenite dizajn stana dugim zavjesama

Konačno, trebate li jednu sobu pretvoriti u dvije? Upotrijebite zavjesu kao sobnu pregradu kako biste stvorili odvojen prostor unutar jedne sobe.

Pepeljasto zelena duga zavjesa kao sobna pregrada između boravka i blagovaonice


Nepomični zid nije uvijek najbolja prostorna pregrada – pogotovo ne ako tražite fleksibilnije rješenje. Želite li odvojiti blagovaonicu od dnevnog boravka? Zavjesa može biti pametna i fleksibilna sobna pregrada. Kada želite pregraditi prostor, jednostavno povucite zavjesu - i obrnuto, kada želite otvoriti i stvoriti prostor.

Pepeljasto zelena duga zavjesa kao sobna pregrada između boravka i blagovaonice

Ovisno o tome koja je vaša potreba za pregradama, trebali biste razmisliti o debljini zavjesa. Tanja zavjesa daje dojam prozračnijeg izgleda, ali s njom vidite i ono što se krije s druge strane; dok deblja zavjesa ograničava poglede, a ujedno smanjuje akustičnost prostorije.

Zavjesa za zamračenje kao sobna pregrada kraj kreveta

Naša zavjesa za zatamnjivanje HITRA u debljoj varijanti stvorit će trenutačnu privatnost. Savršeno ako trebate podijeliti prostor za spavanje i boravak.

Saznajte više o postavljanju i izboru zavjesa i rolo-zavjesa.

Saznajte više

Započnite proljeće mirnim, zeleno-plavim nijansama

Istaknute lampe novog asortimana

U centru pažnje: kolekcija EGELEV

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.