Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna! Dostava prije Božića? Naručite online najkasnije do 14. 12. 2022.

Nova Nordic Mood kolekcija za profinjen Božić pun topline

Nova Nordic Mood kolekcija za profinjen Božić pun topline

Ne morate promijeniti sve u vašem domu kako biste stvorili toplu i ugodnu božićnu atmosferu. Jednostavno možete kombinirati svoj cjelogodišnji dekor s tradicionalnim božićnim patuljcima, crvenim ukrasnim jastučićima i zlatnim sitnicama.

Božić je vrijeme radosti i praznika, ispunjeno aktivnostima u zatvorenom prostoru. Stoga je važno i kod kuće stvoriti božićno ozračje koje poziva na druženje.

Golden candlestick, Christmas elves and golden vase with spruce branches and Christmas baubles

 

Ukrasite svoj dom za Božić uz samo nekoliko malih promjena; nova Nordic Mood kolekcija kombinira predmete koji se mogu koristiti tijekom cijele godine s elementima koji stvaraju ugodnu, toplu božićnu atmosferu, tako da možete uživati ​​u blagdanskoj sezoni sa svojim najdražima.

"Svijećnjaci ELDARIT mogu se koristiti kao samostalna dekoracija tijekom cijele godine, ali ako se kombiniraju sa svijećama u toplim božićnim bojama, odjednom odišu božićnim duhom. Organski oblici i rustikalni materijali pomiješani s toplim bojama stvaraju ugodan božićni dekor ", kaže Tina Nymann, Voditeljica kategorije u JYSKu.

Windowsill with twisted candles in black candlesticks

 

S Božićem dolaze sjaj i zlato. Probajte stilizirati zlatnu vazu MALIAS s umjetnim cvijećem GAVE i uživajte ​​u efektu sjaja i topline.

Golden vase with artificial flowers

 

Tradicionalni Božić s modernim izgledom

Božićni patuljci također pripadaju vašem blagdanskom dekoru. Nova Nordic Mood kolekcija ima moderan pogled na tradicionalnog božićnog patuljka - sa sivim šeširom navučenim preko očiju, koji se uklapa u svaki interijer.

 

Black lantern, artificial Christmas tree and Christmas elf

 

"Božićni patuljci pripadaju prosincu. Stoga smo u kolekciji htjeli patuljka koji se uklapa u moderan dekor. Božićni patuljak HALM dobar je primjer kako se ova figura može uklopiti u većinu domova. Mirna crvena i siva boja zrače toplinom, a njegove se noge mogu produljiti i tako ga možete pozicionirati posvuda uz drugačiji efekt", kaže Tina Nymann.

Topli božićni ugođaj možete stvoriti ukrasnim jastučićima i navlakama. Topla prošivena deka TRILOBIT i jastučić RIND sa zvjezdicama izvezenim zlatom stvaraju ugodnu božićnu atmosferu.

 

Cushions and quilted blanket with Christmas motifs in a white sofa

 

Ova će kolekcija biti u prodaji od listopada u svim JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Kako iskoristiti balkon ili terasu u zimsko doba

Vodič: Izbor ogledala

6 savjeta kako isplanirati božićnu kupovinu poklona

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.