Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna!

Kutije za pohranjivanje, jastuci i mali namještaj sa zaigranim dizajnom

Nova Nordic Mood kolekcija igra se bojama

Datum:

Kategorija: Dekoracija

TAGOVI: nordic mood, interijer, uređenje doma, dekoracije

Geometrijski i zaigrani oblici u kombinaciji s otkačenim nijansama – ovo je suština nove JYSKove kolekcije Nordic Mood, koja je u prodaji od 16. srpnja. Kolekcija se sastoji od brojnih novih proizvoda koji se igraju bojama i oblicima. 

 Primjerice, novi stolac WAVE koji, osim teksturiranog velura na površini, mami poglede svojim atipičnim i skulpturalnim nogama. Stolac dolazi u dvije boje: tamnoplavoj i boji cigle. Lepršavi dizajn zidnog sata KJETIL ističe se zakrivljenom formom. 

I među tekstilom oživljen je zaigrani dizajn. 

 


Dekorativni jastuk RYNKEVIER s umjetničkim otiskom lica. 

Kolekcija također uključuje i šarene, plastične i sklopive kutije za pohranu. Kutije dolaze u tri različite boje i dvije veličine. 

 


Svi proizvodi iz ove kolekcije za uređenje interijera u prodaji su u JYSKovim trgovinama od 7. kolovoza i online na JYSK.hr od 16. srpnja.

 


 

Proizvodi iz nove kolekcije Nordic Mood bit će izloženi na posebnim lokacijama u našim trgovinama da biste se lakše inspirirali za uređenje vašeg doma. Naglašavajući dizajnersku liniju, proizvodi se međusobno nadopunjavaju.

Činjenice o Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim Range & Design pomno odabire artikle za najnoviju kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood.