Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kn ili više je besplatna!

 

Kutije za pohranjivanje, jastuci i mali namještaj sa zaigranim dizajnom

Nova Nordic Mood kolekcija igra se bojama

Geometrijski i zaigrani oblici u kombinaciji s otkačenim nijansama – ovo je suština nove JYSKove kolekcije Nordic Mood, koja je u prodaji od 16. srpnja. Kolekcija se sastoji od brojnih novih proizvoda koji se igraju bojama i oblicima. 

 Primjerice, novi stolac WAVE koji, osim teksturiranog velura na površini, mami poglede svojim atipičnim i skulpturalnim nogama. Stolac dolazi u dvije boje: tamnoplavoj i boji cigle. Lepršavi dizajn zidnog sata KJETIL ističe se zakrivljenom formom. 

I među tekstilom oživljen je zaigrani dizajn. 

 


Dekorativni jastuk RYNKEVIER s umjetničkim otiskom lica. 

Kolekcija također uključuje i šarene, plastične i sklopive kutije za pohranu. Kutije dolaze u tri različite boje i dvije veličine. 

 


Svi proizvodi iz ove kolekcije za uređenje interijera u prodaji su u JYSKovim trgovinama od 7. kolovoza i online na JYSK.hr od 16. srpnja.

 


 

Proizvodi iz nove kolekcije Nordic Mood bit će izloženi na posebnim lokacijama u našim trgovinama da biste se lakše inspirirali za uređenje vašeg doma. Naglašavajući dizajnersku liniju, proizvodi se međusobno nadopunjavaju.

Činjenice o Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim Range & Design pomno odabire artikle za najnoviju kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood.

 

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana

Uljepšajte svoj dom radosnim ljetnim bojama

Nova Nordic Mood collection unosi udobnost u vaš dom