Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Komoda s crvenom vazom i prugastom svijećom u svijećnjaku na vrhu

Nova Nordic Mood collection: Inspiracija za šarenu dekoraciju

Nova kolekcija Nordic Mood donosi nove boje u vaš dom, potičući obnovljenu nadu u budućnost.

Zabava u bojama prisutna je kroz nekoliko elemenata ove kolekcije, poput vaze KASPER, čije se pastelne boje međusobno isprepliću. Vaza je od ručno puhanog stakla, što svaki primjerak čini jedinstvenim po svojim bojama i dizajnom, a podsjeća na efekt sedefa. Vaza KASPER lijepe je, privlačne boje i lako se može kombinirati sa šarenim buketom cvijeća.

“U ovoj kolekciji Nordic Mood pojačali smo boje, a posebno pastelne i crvene nijanse, upravo one daju kolekciji ženstveni izraz. Boje unose radost u vaš dom, što je potrebno nakon dugog i mračnog razdoblja, u kojem je neizvjesnost obilježila živote mnogih ljudi”, kaže Tina Nymann, Voditeljica kategorije Kućanstvo u JYSKu.

Ženstveni dodir također je vidljiv u mekanim tekstilima. Uzmimo za primjer ukrasni jastuk DAGFIOL koji podsjeća na šareno proljeće. DAGFIOL je prugasti jastuk izrađen od mekog, strukturiranog tkanog pamuka s ukrasnim resama. Ženstveni izričaj poziva vas da eksperimentirate s bojama u svom domu.

Jake boje skromnih proizvoda

Iako kolekciju karakteriziraju lijepe boje, fokus je i dalje na klasičnom skandinavskom izričaju koji je postignut minimalističkim izričajem.

“Kolekciju karakterizira šarolik, ali istodobno jednostavan izričaj. Primjerice, umjetna orhideja RAGNAR inspirirana je jakim bojama i spokojem japanskog vrta. Cvijet je najljepši kada stoji sam sa svojom jednostavnosti. Stoga se može kombinirati s vazom EGMUND, koja odgovara jednostavnom izrazu orhideje i crvenim nijansama”, kaže Tina Nymann.

Red vase and round storage box on a brass coloured decorative tray

RAGNAR je graciozna umjetna orhideja prirodnog izgleda, čija jarka crvena boja unosi život i u najjednostavniji interijer.

Nova kolekcija Nordic Mood u prodaji je od 25. siječnja u svim JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana

Uljepšajte svoj dom radosnim ljetnim bojama

Nova Nordic Mood collection unosi udobnost u vaš dom