Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Nova Nordic kupaonska kolekcija inspiraciju pronalazi u prirodi

Nova Nordic kupaonska kolekcija inspiraciju pronalazi u prirodi

Dvaput godišnje Laurence Muller, naš vješti voditelj kategorije ručnika, tepiha za kupaonicu, zavjesa za tuširanje i kupaonskog pribora, sastavlja kolekciju stilskih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bathroom i dostupna je u našim trgovinama od 20. travnja.

"Prekrasne boje našeg ručnika SEGERSTA osnova su nove kolekcije", kaže Laurence. „SEGERSTA je visokokvalitetni pamučni ručnik obojen u pređu proizveden u Portugalu, prugast u različitim nijansama žute, sive i plave boje. Cjelokupni je izgled smiren i moderan te se jasno odnosi na prirodu. "

Pamučni ručnici i ostali kupaonski dodaci na klupi

“Svi bi trebali malo stati na loptu i otići u prirodu, opustitit se i napuniti baterije. Također se trebamo ponašati odgovorno i s poštovanjem prema našim prirodnim resursima. Ovom kolekcijom želimo vam omogućiti da svoju kupaonicu pretvorite u prirodno utočište u kojem možete brinuti o sebi, napuniti baterije i osjećati se dobro u pogledu održivosti. Kolekciju karakteriziraju prirodni materijali poput pamuka i drveta. Uz plave i zelene nijanse te zemljane tonove i organske oblike poput zaobljenih kuteva i rubova, nije teško vidjeti skandinavski krajolik u ovome”, kaže Laurence.

Kupaonski set s dozatorom sapuna, držačem četkica za zube i posudom za odlaganje u sivom staklu kraj umivaonika u kupaonici

Inspiracija za kupaonicu s naglaskom na zelenu boju

Priroda igra glavnu ulogu u ovoj kolekciji, a poseban je naglasak na održivosti. Ručnici SEGERSTA izrađeni su od 30% recikliranog pamuka i 70% djevičanskog pamuka. NOLVIK tepisi imaju GRS oznaku i izrađeni su od 55% recikliranog poliestera i 45% pamuka.

Novo u našem asortimanu je mirisno ulje LINDOM s mirisima limunske trave ili vanilije. Od rujna 2021. u JYSK asortimanu imat ćemo mirisna ulja koja se proizvode u Europi - u ovom slučaju u Njemačkoj. Kada naši proizvodi imaju kraći transport, smanjujemo ispuštanje ugljika.

tamnoplavi neseser i mirisno ulje ispred kupaonskog ogledala

Nedavno smo najavili da smo prestali koristiti plastične vrećice za posteljinu i plahte, a to je slučaj i s našim zavjesama za tuširanje gdje je plastična vrećica zamijenjena ukrasnim FSC® certificiranim papirnatim trakom. Ova nova inicijativa štedi okoliš od milijun plastičnih vrećica, pa je ARVIKA, koja je dio kolekcije Nordic Bathroom, izbor koji će učiniti da se osjećate dobro.

Koš za smeće i četka za WC ispred tuš zavjese u zelenim bojama


Također pogledajte našu novu Nordic Mood kolekciju.

 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.