Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju.

TV klupa i stolić s crnim okvirima betonskog izgleda

Izdvajamo: DOKKEDAL kolekcija namještaja

Ako želite stvoriti moderan skandinavski izgled u svom domu, naša DOKKEDAL kolekcija sigurno sadrži artikle koji će savršeno pristajati vašem domu. U ovom blogu ćemo prikazati nekoliko proizvoda iz te kolekcije koji su dobili visoke ocjene od strane naših kupaca.*

DOKKEDAL kolekcija se sastoji od čvrstog betonskog namještaja za vaš dom. Sve tri vrste namještaja su moderne s crnim metalnim okvirima.

Moderan stolić za kavu 

Dnevna soba sa stolićem, kaučem, foteljom, jastucima i dekom
Izvrsna ponuda
Stolić DOKKEDAL 75x115 beton siva
70,- €/kom.
119,- € /kom.
527,42 kn /kom.896,61 kn /kom.
UŠTEDA 41%

DOKKEDAL stolić ima betonski vrh, prijeđen s melaminom. Ovaj industrijski stolić će vašem domu pružiti moderan i svjež izgled, a u isto vrijeme je i vrlo praktičan. Velika površina stola pruža mjesto mnogim dekorativnim stvarima, šalicama kave i društvenim igrama.

Jedan od naših kupaca je stoliću dao ocjenu 5 na JYSK.hr i napisao: "Vrlo dobar stolić odlične veličine i širine. Vrlo lagano ga je za sklopiti i održavati."

DOKKEDAL TV stalak

TV klupa s ogledalom, tanjurom i časopisima


DOKKEDAL TV stalak je multifunkcionalan namještaj za vaš dom. Koristite ga za postavljanje svog TV-a ili kao niski konzolni stolić. Jednostavnost okvira pomješana s betonom čini ovaj stolić odličnim za svaki dom, bez zauzimanja previše prostora.

Na JYSK.nl kupac je ostavio recenziju od 5 zvjezdica:

"Super visina i širina. Izgleda čvrsto i lako ga je složiti. Modernog je izgleda i uklapa se u svako kućanstvo. Cijena je također fantastična!"

Multifunkcionalan stolić

Dnevni boravak sa stolićem ispred police s knjigama
Stolić DOKKEDAL 60x60 beton siva
55,- €/kom.
79,99 € /kom.
414,40 kn /kom.602,68 kn /kom.
UŠTEDA 31%


DOKKEDAL stolić je savršen za većinu kućanstava. U manjim domovima, bit će odličan izbor kao stolić za popiti kavu, dok se u većim domovima može koristiti i na druge načine. Iskoristite ga kako biste prikazali svoje najdraže dekorativne artikle ili postavite lampu na njega kako biste osvjetlili svoju prostoriju.

Minimalistični dizajn omogućuje lagano premještanje ovog stolića po kući. Kupac na JYSK.fi ga je opisao: "Prekrasan, jednostavan i moderan stolić." 

 

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

 

Saznajte više

Kako zavjese za zamračivanje mogu napraviti razliku u vašem domu

Započnite proljeće mirnim, zeleno-plavim nijansama

Istaknute lampe novog asortimana

U centru pažnje: kolekcija EGELEV