Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Popularni su skandinavski božićni ukrasi poput jastuka i navlaka

Dobro došli u blagdansko vrijeme

Blagdani nam uskoro stižu! Za mnoge, diljem svijeta - i naravno u JYSKu – blagdani su doista sinonim za "hygge". Kako bismo propisno dočekali ovogodišnju blagdansku sezonu, nova Nordic mood collection prikazuje kolekciju tipičnih skandinavskih božićnih ukrasa koje morate imati.

Nova kolekcija prikazuje bezvremenske elemente tradicionalnog nordijskog Božića - kao što su srca, božićna drvca i zvijezde, zajedno s uvijek šarmantnim skandinavskim patuljcima s njihovim prepoznatljivim crvenim šeširima. Bogate, sofisticirane nijanse klasične zelene i crvene nadopunjuju tople bijele i zemljane tonove, što rezultira kombinacijom boja koja obuhvaća tradicionalni Božić u slavlju radosne nostalgije. Nova blagdanska Nordic mood collection dostupna je od kraja rujna, dajući vam dovoljno vremena da budete spremni za uživanje u vjerojatno najboljem dobu godine.

 s blagdanskim motivima i božićni ukrasi u obliku srca

Blagdanska šalica GULLTOP zasigurno će razveseliti vaše blagdane. Ove keramičke šalice, koje podsjećaju na tradicionalne emajlirane šalice, dostupne su u živoj crvenoj i tamnozelenoj boji, ukrašene šarmantnim božićnim motivima. Pijuckate li vrući kakao, kuhano vino ili svoj omiljeni blagdanski napitak, šalica GULLTOP dodat će dašak radosti i blagdanskog duha svakom toplom napitku u kojem uživate s obitelji i prijateljima.

Ukrasno božićno srce PISSEL u crvenoj ili zelenoj boji zaokret je u tradicionalnom skandinavskom pletenom božićnom srcu. Svojim ljupkim, zaobljenim oblikom PISSEL je upečatljiv blagdanski ukras koji će vaš dom učiniti malo veselijim.

Božićni patuljak s crvenom kapom i crveni svijećnjak

Od keramike i limenih kutija do mekog, prijateljskog patuljka - MUGGLESTEN je već omiljen. Ovaj nestašni patuljak dolazi s poznatim crvenim šeširom i slatkim okruglim nosićem. Nosi li vuneni džemper ili samo ima veliku, gustu, sijedu bradu? Na vama je da provjerite.

Kada je riječ o tradicionalnom skandinavskom Božiću, svijećnjak HILDEGUN izvrstan je primjer modernog pogleda na postojeće tradicije. Njegov minimalistički, geometrijski oblik i LED lampice donose dekoraciju i udobnost u jednoj kombinaciji, omogućujući vam da osvijetlite svoje prozorske klupice tijekom zimskih večeri.

Ugodan dnevni boravak sa skandinavskim blagdanskim ukrasima
Umjetna jelova grančica u zelenoj vazi sa skandinavskim božićnim dekorom
Svečani božićni jastučići s motivima božićnog drvca

Nova božićna Nordic mood collection uključuje svečane ukrase koji će zasigurno unijeti duh blagdana u vaš dom i ono najbolje od božićnog raspoloženja.

Umjetno zelenilo i skandinavski božićni ukrasi

Kao i mnogi drugi predmeti u božićnoj Nordic mood collection, ukrasi COVELLIN također slave tradicionalni skandinavski blagdanski dekor. S jednim predmetom u bijeloj i zlatnoj boji u obliku klasičnog anđela i drugim u crnoj i zlatnoj boji u obliku osmokrake zvijezde, ovi ukrasi sjajan su primjer kako minimalistička jednostavnost može unijeti blagdansko raspoloženje u vaš dom. Postavite ukrase COVELLIN na svoje božićno drvce, na grane jele ili bora ili gdje god mislite da bi mogli uljepšati raspoloženje blagdanskim raspoloženjem.

Svijećnjak u obliku zvijezde sa svijećom i keramičkim božićnim drvcem s LED svjetlom

Svijećnjak RUTILKVARTS izrađen je u obliku zvijezde. Njegova visina i mjedeni detalji daju svijećnjaku suvremen izgled dok se još uvijek dobro uklapa u tradicionalan blagdanski dekor. RUTILKVARTS savršeno odgovara svijeći kao što je NELLIK, LED svijeći suptilno ukrašenoj zlatnim zvjezdicama. Ugodniji ambijent savršeno će stvoriti malo božićno drvce VILJE s LED svjetlom, koje će omogućiti da se blagdansko raspoloženje proširi u svaki kutak vašeg doma.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana