Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
5 rješenja za pozicioniranje TV-a u boravku

5 rješenja za pozicioniranje TV-a u boravku

Za većinu TV je centralni komad svakog boravka. Nažalost, taj isti TV u boravku u pravilu narušava dizajn interijera u kojem se nalazi i uvijek nekako "strši". Srećom, vi imate izbor: on može postati centralno mjesto vašeg boravka ili se uklopiti u prirodni dizajn tako da ga praktički maknete iz vidika. U svakom slučaju prvo savjetujemo da slijedite svoj instinkt i pravila svojeg doma, a potom razmotrite nekoliko rješenja koja vam donosimo u nastavku teksta.

1. Pojednostavnite si život s pomoću stalka za TV

Uklapanje TV-a u vaš interijer ne mora nužno značiti revoluciju u vašem prostoru. S pomoću pomno izabranog stalka za TV na koji ćete staviti svoj TV lako ćete riješiti potrebu za skladnim uređenjem. Stalak za TV također će poslužiti kao spremište za vaše sitnice te riješiti problem neugodnih, neuglednih kablova i, primjerice, modema i ostalih elektroničkih uređaja.

Savjet: Na stalak za TV stavite originalnu vazu ili jednostavnu dekoraciju da biste "umirili" dojam.

Stalak za TV iz JYSKa

2. TV kao dio vašeg "gnijezda" za opuštanje

Ako imate prostran dnevni boravak, promislite samo koliko manjih područja u njemu možete stvoriti. Oko svog TV-a napraviti ugodno gnijezdo za odmaranje, uživanje i praćenje omiljene serije - a ukrasite ga udobnom sofom, mekanim jastucima i tabureom s pomoću kojeg se možete ispružiti. Tako nećete morati dizajn cijelog boravka posvetiti TV-u.

3. Nosač za TV elegantno je rješenje

Jedno od ljepših rješenja za postavljanje TV-a u vašoj sobi je postavljanje na zid s pomoću nosača. Ovako maksimalno iskorištavate prostor jer ste se orijentirali i na vertikalna rješenja pa će boravak izgledati "laganije". Ispod TV-a vam se doslovno otvara prostor za dekoracije. I dalje možete dodati stalak za TV, a i manji stolić bit će praktično rješenje.

Jedino trebate pripaziti da svoj TV ne postavite previsoko jer ćete dobiti dojam da sjedite u prvom redu u kinu - jednom od najomraženijih mjesta u filmskoj industriji! :)

Ideje za TV iz JYSKa

4. Neka TV bude dio vaših zidnih dekoracija

Kad uređujete poziciju TV-a u svojem boravku, razmislite bi li on mogao biti dijelom zidnog uređenja. Promotrite svoj TV kao da je slika na zidu i uklopite ga kao takvog, s ostalim slikama. Ovako će on privlačiti manje pažnje u vašem boravku koja će biti pravilno distribuirana po ostalim kvadratima.

5. Smirite ugođaj oko TV-a

Postavljanje TV-a u boravku neizbježno uključuje previše žica, kablova i dodatnih uređaja koji "guše" prostor oko vašeg TV-a. Stoga u vaš boravak trebate uvesti red i mir koji će pozitivno utjecati na dojam koji ostavlja vaš dnevni boravak, a njih je najlakše postaviti s pomoću košara i kutija koje dizajnom odgovaraju vašem boravku. Također upotrijebite ladice i zatvorene police vašeg stalka za TV u kojima ćete pospremiti igraće konzole, HDMI kablove, punjače i ostale sitnice koje vam trebaju svakodnevno.

 

Saznajte više

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih