Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
4 stila u dizajnu spavaće sobe

4 sobe, 3 stila u dizajnu interijera

Nakon što ste se pobrinuli za kvalitetniji san i nabavili madrac, poplun i jastuk koji odgovara vašim potrebama, vrijeme je da dodate nešto novo. Vaša je spavaća soba mjesto u kući koje odražava ono što volite i što jeste. Nije tako teško ni skupo dobiti elegantnu spavaću sobu s jasnim stilom - ili novim stilom, kad god da ga zaželite. Pogledajte ova 3 stila interijera i saznajte koji odgovara vama, tj. vašoj osobnosti.

Zanima vas koliko je kvalitetan vaš san? Isprobajte naš anonimni test i pronađite svoj rezultat spavanja, ocijenjen ljestvicom od 0 do 100. 

 

MODERAN DÉCOR SPAVAĆE SOBE

Ovaj interijer odražava dizajnerske stilove 1950-ih i 60-ih godina. Materijali uključuju i drvo i metal, a dizajn je namještaja funkcionalan, jasno odražavajući namjenu svake pojedinog komada. U ovom su stilu malo muževniji komadi namještaja usklađeni s mekšim, ženskim detaljima. 

Boje su neutralne i uklonjene su nepotrebne pojedinosti. Ovaj "minimalizam" postiže jednostavnost, čime soba izgleda manje pretrpano - čak i ako zaboravite napraviti svoj krevet.

 

 

 

 


SKANDINAVSKI DÉCOR SPAVAĆE SOBE

Blage ljetne noći odražavaju se u dizajnu tipičnom za skandinavski stil. Paleta boja je u prvom redu prirodna i bijela s jedinstvenim blokovima boje vidljivim u pojedinom komadu namještaja, jastučiću ili nekom drugom tipu tekstila. Uglavnom drveni namještaj funkcionalan je kao i u gore navedenom modernom stilu, ali ima i linije s čisto estetskom svrhom. Skandinavski je stil prostran, maksimalno iskorištava prirodnu svjetlost i odražava jednostavnost, u kombinaciji s gotovo bezbrižnom elegancijom.
 


Čak i ako živite u studio-apartmanu i morate gurnuti radni stol u svoju spavaću sobu, još uvijek je možete ukrasiti u ovom stilu.

 

 

 


BOHO DÉCOR SPAVAĆE SOBE

S jasnim ženskim odrazom, boemski je stil popularan i u dekoru interijera i u modnim vodama. Odražava umjetnički stil života s globalno inspiriranim tekstilom. Veličina i oblik namještaja nisu važni - sve prolazi dokle god vam se sviđa ili ima vlastitu priču kojom opravdava svoje postojanje u prostoru. Za razliku od modernih i skandinavskih stilova, boemski stil znači ispunjavanje svakog vizualnog i fizičkog prostora. Napravite male "krajolike" s detaljima koji se podudaraju ili nadopunjuju i - voilà: Vaša boemska spavaća soba je spremna za uživanje.
 

 

 

 

 

 

 

Saznajte više

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

3 savjeta prije opremanja dječje sobe