Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
4 jednostavna trika kako svoj balkon učiniti trendi i neodoljivim

4 jednostavna trika kako svoj balkon učiniti trendi i neodoljivim

Želite svoj balkon urediti i pretvoriti u savršenu oazu mira? Ne opterećujte se njegovom kvadraturom i formom jer to je nebitno.
Potražite korisne savjete kako uz samo nekoliko jednostavnih dekoracija i detalja u par koraka možete postići zapanjujuć efekt.

1. Odredite svoj kutak za opuštanje
2. Zbližite se s prirodom – posadite biljke
3. Tepih – neopravdano zanemaren detalj
4. Dajte finalni ˝touch˝ ukrasnim jastucima i dekom

Odredite svoj kutak za opuštanje

Osigurajte svoje mjesto za opuštanje te ukoliko vam dimenzije vašeg balkona to dopuštaju priuštite si i ležaljku. Ovu investiciju nećete požaliti :) Ukoliko ste pak limitiranim prostorom preporuka je da se odlučite za jednu ili dvije ugodne vrtne stolice ili još bolje set u kombinaciji s manjim vrtnim stolom. Kutak za opuštajuću večeru na vašem balkonu=Neprocjenjivo!


ELVERUM set

Zbližite se s prirodom - posadite biljke

Osim vrtnog namještaja, što vam još treba? Biljke naravno! Zelenila nikad previše. Upravo biljke stvaraju taj opuštajući osjećaj svježine na vašem balkonu. Naravno, ne zaboravite da je i njima kao i vama jednako vruće i sparno tjekom sunčanih ljetnih dana. Zalijevajte ih i njegujte na redovnoj bazi kako bi uvijek izgledale svježe. Svaku vašu brigu i dohranu vraćaju dvostruko!

Odaberite u našem asortimanu za svaku od njih odgovarajuću posudu. Ove sezone posebno su trendi viseće posude koje su praktično rješenje posebno za manje balkone.


Zbližite se s prirodom

Tepih - neopravdano zanemaren detalj

Neopravdano zanemaren detalj na vašem balkonu je tepih. Kad razmišljamo o tepisima obično smo ograničeni na njihovu upotrebu isključivo u zatvorenom prostoru. Mekan tepih stvorit će ugodu dnevnog boravka i dati jednu potpuno novu dimenziju vašem balkonu ali i cijelom domu.

Dajte finalni˝touch˝ ukrasnim jastucima i dekom 

I za kraj ne zaboravite na ugodne ukrasne jastuke i mekanu deku za prohladne noćne sate kad se dnevne temperature spuste.
Iskombinirajte boje i dezene koje volite i uživajte u svoj oazi :)

JYSK ljetnji savjet

Uklonite nepotrebne stvari s vašeg balkona. Vaš balkon nije spremište starih stvari koje nisu više u upotrebi. Nabavite svoje vrtne stolice ili set, posadite biljke u svom vrtu, ukomponirajte neki interesantan fenjer ili solarnu lampu i uživajte u ljetnim mjesecima pred nama. 


Trendi balkon

 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke