Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju.

Lounge stolica i vrtni set na terasi

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog vrtnog namještaja

Novi vrtni set može biti poprilično investicija u vaš balkon ili terasu, stoga je važno donijeti pravu odluku jer je vrtni namještaj važan za vašu udobnost i dobrobit u našem vanjskom prostoru. Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir: održavanje, stil i prostor koji nam je dostupan na našoj terasi ili balkonu. Što vam je najvažnije? Jeste li u potrazi za najboljim vrtnim namještajem koji možete ostaviti na suncu i kiši, ili vam je važno da su vaši novi stol i stolice udobni u prvome redu?

Pročitajte par savjeta o tome što treba razmotriti prije odlaska u kupovinu.
 

Veličina, prostor, raspored sjedenja

Koliko je velik vaš vanjski prostor? Imate li veliku terasu ili mali balkon? Možda čak i samo tzv. francuski balkon? Prije nego što dignete ruke od svega i uzmete ogroman set za vas i vašu obitelj, uključujući prijatelje, susjede i poštara, razmislite o svojim svakodnevnim potrebama i nabavite sklopive stolice kada imate društvo. Sklopive stolice lako se mogu odložiti sa strane kada ih ne koristite. Čak i ako imate puno mjesta, možda želite rezervirati neki prostor za druge, odvojene aktivnosti, možda za djecu?

Kao i kad uređujete dnevni boravak ili blagovaonicu, trebate ostaviti prostor za prolaz, a možda i za lampe, biljke i druge ukrasne predmete koji stvaraju atmosferu na terasi ili balkonu. 

Sivi vrtni set na terasi
Svjetlosivi vrtni set

Kada ćete koristiti vrtni set?

Hoćete li jesti na terasi ili balkonu, ili je vjerojatnije da ćete se tamo opuštati uz knjigu? Ako se radujete večeri na otvorenom s prijateljima, potreban vam je bistro set ili obični vrtni set sa stolom i 4 ili 6 stolica. Ako ste opušteniji tip, treba vam lounge garnitura i možda ležaljka gdje se možete izvaliti i uživati u suncu.

Vrtni set s okruglim stolom za 4 osobe
Stol RANGSTRUP Ø110 natur/bijela
175,- €/kom.
299,- € /kom.
1318,54 kn /kom.2252,82 kn /kom.
UŠTEDA 41%
Do isteka zaliha
Samo u trgovini

Najizdržljiviji vrtni namještaj: materijali i održavanje

Trebate razmisliti koji vam se materijali sviđaju i kakvo održavanje zahtijevaju. Umjetno drvo, ratan i aluminij gotovo da i ne morate održavati jer su izdržljivi i neosjetljivi na vremenske prilike, a takav izdržljiv vrtni namještaj možete ostaviti na otvorenom čak tijekom cijele godine. Lako ga je očistiti vodom i sapunicom. Ratan i aluminij također su lagani i lako se premještaju. Tvrdo drvo čvrst je materijal čiji vijek možete produljiti tako što ćete ga redovito tretirati uljem. Plastični vrtni namještaj je povoljno, ali i dalje udobno rješenje. Lako se čisti vodom i sapunicom. 

 

Dizajn i stil

Ispada da imamo još jedan - četvrti dobar savjet, ali možda najvažnijih od svih: razmislite kakav stil eksterijera želite stvoriti na svojoj terasi ili balkonu. Možda funkcionalni dizajn 50-ih godina prošlog stoljeća, s uskim linijama, metalom i drvom? Ili možda djevojačku, chic neformalnu atmosferu s ratanom i svijetlim bojama? Bilo kako bilo, možete koristiti dodatke za terasu ili balkon da biste ublažili pojedini stil i stvorili dinamičan, osobni dizajn eksterijera.

Vrtna ležaljka za čitanje
Lounge stolica OPPSAL siva
60,- €/kom.
89,99 € /kom.
452,07 kn /kom.678,03 kn /kom.
UŠTEDA 33%
Do isteka zaliha
Samo u trgovini
Vrtni set s okruglim stolom za 4 osobe na terasi uz more
Stol RANGSTRUP Ø110 natur/crna
200,- €/kom.
299,- € /kom.
1506,90 kn /kom.2252,82 kn /kom.
UŠTEDA 33%

Ugodnu kupovinu želi vam JYSK!
 

Saznajte više

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

U centru pažnje: kolekcija UGILT