Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani vrtnog namještaja: uštedite do 40%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku

ILBRO noćni ormarić

Tri stila jednog noćnog ormarića

Noćni ormarić nije samo mjesto za odložiti knjigu, časopis i smartphone. Pravi noćni stolić može poslužiti kao lijep komad namještaja koji dodaje notu osobnosti vašoj spavaćoj sobi, a i unosi red u sobu. Ormarić je i više nego dobrodošao u sobi, a nažalost prečesto završava kao mjesto za pohranu.
 

Bez obzira na vaš vlastiti stil, u JYSKu možete pronaći noćni ormarić koji odgovara vašim potrebama. A ostali dodaci i ukrasi koje volite vidjeti u sobi samo će dodatno pridonijeti cjelokupnom ugođaju.

Pogledajte ovaj romantičan, boho kutak gdje smo stavili zlatni poslužavnik na noćni ormarić ILBRO kao prekrasan okvir za ukrasne vaze i malu staklenku. Poslužavnik na noćnom ormariću savršen je za sitnice i sve elektroničke uređaje - na njemu će izgledati puno urednije.

 


Na donjoj slici stvorili smo muževan kutak. Noćni ormarić ILBRO u smeđoj vodi vas u modernu 50-ih godina. Kombinacija s funkcionalnom svjetiljkom i sivkastom bojom na zidovima dodaje moderan dodir ovoj sobi.

 

 

 

 


Konačno, ovdje je kutak sa ženstvenijim izgledom. Na noćni ormarić ILBRO u prirodnoj boji drveta stavili smo vazu TORALF. Vaza podsjeća na akvarel čime stvara živopisan i razigran dojam. To ostavlja elegantan dojam koji možete lako stvoriti u i vlastitom domu.

 

 

 

 

 

Što učiniti s malom spavaćom sobom?

Mnogo je mogućnosti ako imate veliku spavaću sobu i tražite ideje za dekoracije. No u maloj spavaćoj sobi može biti teško naći prostora za noćni ormarić i za vas i vašeg partnera. Mnogi od nas nemaju takvu veliku spavaću sobu s krevetom u sredini i prostorom okolo. Dobra je ideja da promislite o upotrebi okomitog prostora; možete objesiti uske police na zid za sitnice i dekoracije.

 

 

 

 


Priuštite si novu posteljinu

Ako već radite na uređenju spavaće sobe, priuštite si primjerak nove posteljine koja odgovara novom stilu vaše sobe. SUS je naš novi član obitelji JYSK sa trendi skandinavskim izgledom s kojim se osjećate kao da ste na odmoru uz obalu. Trakice su ove sezone vrlo trendi, a tkaninom obojene pređe su mekane i visokokvalitetne. Dizajn je isti na navlaci za poplun te jastučnici i savršeno ocrtavaju skandinavski stil koji volimo mi u JYSKu. Pogledajte 3 istaknute posteljine našeg asortimana iz nove sezone. 

 

 

 

 

Saznajte više

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

3 savjeta prije opremanja dječje sobe