Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Uz JYSKove novitete budite u trendu i osvježite svoj dom.

Stvorite URBAN JUNGLE u svojem domu

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: uređenje doma, interijer

Ako pratite uređenja interijera po svjetskim trendovima, nešto što vam sigurno nije promaknulo jest dominacija zelene boje u različitim elementima, koja nas povezuje s prirodom i stvara poseban mir u domu. Uz pažljivo birane detalje JYSKov Range & Design tim kreirao je stil Urban Jungle želeći na jedinstven način omogućiti kupcima da svojem domu dodaju notu egzotike, dakako uz cjenovno pristupačne artikle. U nastavku teksta saznajte što nam donosi stil Urban Jungle i inspirirajte se uz ideje za osvježenje kutka s nekoliko novih detalja.

Žive boje i motivi iz prirode

Egzotičan stil Urban Jungle ističe se svojim živim bojama, a prva mjesta zauzimaju plava, zelena te nijanse žute, popraćene printovima iz prirode poput palmi, kaktusa i ananasa s pomoću kojih će vaš dom dobiti posebno svježu, pomalo voćnu notu. Tkanine ovog urbanog stila tanke su i lagane pa se na tekstilnim proizvodima, koji su najčešće u osnovnim, bijelim tonovima, lako nadopunjuju s različitim veselim bojama i detaljima. 


Nešto što svakako ide uz ovaj stil jesu i zelene biljke u vašem domu koje stvaraju i podupiru ugodnu atmosferu za uživanje. Naš prijedlog su sobne palme, nezahtjevni kaktusi i dracene, koje osim svojeg estetskog izgleda imaju i odličnu funkciju filtriranja toksina i pročišćavanja zraka u prostoru.

Ako već uvelike razmišljate kako da unesete ovaj stil u svoj dom, na pravom ste mjestu! :) U JYSKovu asortimanu možete pronaći različite kutije, elemente od keramike, kao i udobne ukrasne jastuke s pomoću kojih će vaš postojeći dvosjed ili trosjed dobiti novu notu i postati prava urbana oaza za izležavanje.

Imate li još koji savjet za uređenje interijera u ovom stilu? Napišite nam ga u komentaru. :)