Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Tradicionalni crveni Božić

Što kažete na Božić u crvenoj boji?

Datum:

Kategorija: Božić

TAGOVI: božićne dekoracije, inspiracija

Božić se približava i vrijeme je da razmislite o božićnom uređenju vašeg doma - odražava li stil koji vi volite i vašu osobnost? Sviđa li vam se sjajni, blještavi Božić s mnogo srebra i zlata ili želite istražiti skandinavski Božić koji se spaja sa stilom “hygge”?

Tradicionalni skandinavski božićni ukrasi obično dolaze u crvenoj ili zelenoj boji. Šarmantni patuljci i maleni ukrasi s likom Djeda Mraza koji imaju šešire i bradu djeluju simpatično i pomalo duhovito. 

Jednostavne grančice u crvenoj ili krem boji stvaraju slatko i nježno uređenje vašeg doma.U Danskoj prate tjedne po adventu - jedni druge daruju malenim znakom pažnje. To olakšava iščekivanje do Božića.Oslobodite svoju kreativnost i okitite božićno drvce vašim najdražim ukrasima. Na primjer, koristite božićne kuglice HELIOTROP ili keramičke ukrase u obliku srca s raznim natpisima.JYSKov asortiman proizvoda također uključuje više vrsta božićnih lampica koje mogu osvijetliti kuću ili vrt. U ponudi su tradicionalne božićne lampice i one s lijepim detaljima. Na primjer, lampice GRENDAL oblikovane su poput malih šumskih gljiva.  Božićna večera i tradicije koje u centar pažnje stavljaju hranu općenito su vrlo popularne u Danskoj. Zato je bitno imati lijepo uređen božićni stol.


Suptilan i pomalo djetinjast smisao za humor igra glavnu ulogu u danskom božićnom uređenju prostora.Možete staviti poklone koje ste kupili na neko vidljivo mjesto. Oni će posebno djelovati kao dekoracija, a zbog toga što su na vidljivom mjestu, želite uložiti dodatni trud za njihovo pakovanje. Ako imate djecu, ovo može biti ipak preveliko iskušenje za njih …