Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani online kupovine: uštedite 20-50%
Ured s drvenom policom s mjestom za pohranu i dekoracija

Preuredite kućni ured po pristupačnim cijenama

Datum:

Kategorija: Ured, Inspiracija

TAGOVI: ured, inspiracija, dizajn interijera

Je li vrijeme za nadogradnju vašeg kućnog ureda? U ovom blogu možete pronaći inspiraciju koja vam je potrebna za stvaranje radnog prostora koji je istovremeno uredan i reprezentativan. Nekoliko polica, kutija i košara može učiniti veliku razliku, a ako dodate neke biljke, ukrasne predmete i možda čupave detalje, možete dobiti posebno ugodan osjećaj.

Zidna polica uvijek mogu biti dobra i praktična rješenja. Kombinirajte broj polica koliko vam je potrebnoi poredajte ih kako god želite, tako da je mogućnosti bezbroj. Možete imati praktično riješenje za svoje stvari, kao i nešto lijepog izgleda. 

Savjet: Stavite na policu ono što vam je zaista potrebno, a olovke možete držati u lijepoj šalici.

Home office - Praktična rješenja za pohranu

Rješenja za pohranu u vašem kućnom uredu ne moraju biti dosadna. Mala kanta za odlaganje AKITA praktičan je način organiziranja omota za papir i druge predmete neobičnog oblika. Možete ga koristiti i kao koš za smeće i staviti poklopac ako želite izuzetno čist i uredan izgled.

Kanta za odlaganje s poklopcem i kolica s kotačima

Upotrijebite ukrasnu posudu za pohranu, poput staklenke TOMAS u zelenoj boji, kako biste držali spajalice i druge sitnice koje se na kraju rašire po stolu (ili podu).

Savjet: Ako uvijek želite neke predmete pri ruci, držite ih na stoliću s kotačićima kako biste ih vrlo lako premještali sa sobom.

Asimetrični polični element za knjige s pletenim kutijama za odlaganje

Polični element neophodan je za vaše knjige, vašu drugu opremu i ukrasne sitnice. Asimetrična polica za knjige TRAPPEDAL dolazi u dvije veličine i zanimljivog je i dinamičnog izgleda, ima puno prostora za knjige, detalje i suvenire.

Savjet: Raspoređivanje predmeta u ravnim linijama na policama osigurava uredan i dobro organiziran izgled.

Izložena osobna dekoracija

Stakleni pladanj s umjetnim biljnim i drugim ukrasima


Prikupljanje svojih sitnica, ukrasnih predmeta i suvenira na malom pladnju ili u kutiji čini svijet drugačijim. Kad ovako rasporedite razne osobne favorite, oni ne moraju nužno odgovarati jedni drugima, no čim ih stavite na pladanj, automatski će izgledati kao da pripadaju zajedno.

Pročitajte više kako preurediti kupaonicu i spavaću sobu po pristušačnim cijenama.

Koji su vaši najbolji savjeti za uredan i prezentabilan ured? Podijelite ih s nama u komentarima!