Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Siva fotelja kraj prozora i komoda od bambusa u pozadini. Bambusov fenjer na podu pored stola od bambusa i maslinasto-zelena stolica

Novi JYSK trend INFUSION poziva vas da se isključite

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Bilo da se želite opustiti, biti kreativni ili se udubiti u posao, ovo je doba u kojem mnogi od nas dopuštaju da nas želja za isključivanjem obuzme.

U JYSKu imamo tri trenda kako biste upoznali naš zimski asortiman 2021. godine: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN i INFUSION.

INFUSION unutra poziva najbolje elemente iz našeg vanjskog okruženja. Dopustite si nadahnuće da svoj kućni ured pretvorite u mjesto gdje ćete uživati: Postavite stolicu poput sive fotelje HUNDESTED kraj prozora i uživajte u svjetlu i pogledu na prirodu.

Sivi naslonjač kraj prozora sa zelenom podnom vazom i policom od bambusa u pozadini

U ovoj dizajnerskoj temi oponašamo prirodu i ugrađujemo sirove teksture i organske oblike. Zaobljeni kutovi košara od filca GRIMUR izvrstan su primjer.

Zidne police s teglama za biljke i košarama od filca

Prostor za život evoluiraju u mirno mjesto koje pružaju osjećaj udaljenosti i odvodi vas daleko od užurbanosti svakodnevnog života. Želimo osjećaj poput meke deke VALMUE.

Plava deka, bež deka i bež i plavi jastuci na podu

Tkanje i drvo u fokusu su ovog stila, a materijali održivijih izvora dobivaju mekše oblike - pružajući pritom osjećaj smirenosti i svrhe. Stol od bambusa VANDSTED i tegla za biljke MIKKI imaju zaobljene noge i prirodan izgled koji naglašava maslinasto-zelena stolica VASBY.

Maslinasto zelena blagovaonska stolica pored stola od bambusa

Tekstura je i dalje ključna, a naglasak je i na dizajnu koji oponaša ručni rad i zanatstvo, uvijek na skandinavski način, kao što ga vidite u posudi za biljke LEONARD s neutralnim bojama.

Tegla za cvijeće

Boje su inspirirane prirodnim elementima, poput zemlje, vode i neba. Plave i zelene nijanse dominiraju, a zemljani tonovi drže temelj stila. Skladnu kombinaciju organskih oblika i mirne površine boje pijeska pronaći ćete na kolicima KANSTRUP.

Kolica u boji pijeska s kutijama za odlaganje i košarama od filca pored prozora


Nadahnite se i s druga dva zimska trenda u JYSKu: RESET BASIC I MINDFUL GARDEN.