Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Nove svjetiljke u JYSKu

Nova rasvjeta u JYSKu: moderni lusteri i lampe za svaki prostor

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasvjeta, inspiracija

Kako dani postaju kraći, a vrijeme hladnije, provodimo više vremena u kući. Ušuškamo se s lijepom knjigom ili družimo i uživamo s prijateljima i obitelji uz vruću šalicu čaja ili kave. Prava rasvjeta pomoći će vam da naglasite ugodnu atmosferu.

U JYSKu smo udvostručili količinu svjetiljki u našem asortimanu da bi odgovarale potrebama i ukusu svakog našeg kupca. Bez obzira na to tražite li podnu svjetiljku, luster, zidnu svjetiljku ili stolnu svjetiljku, možete ih pronaći u JYSKu.

Primjerice, trendi stolna lampa JENSPETER dostupna je u plavoj, bijeloj ili sivoj boji. Mrežasti cilindar stvara laganu i prozračnu ekspresiju ove svjetiljke te daje mekanu i ugodnu svjetlost.


Jednostavna, ali profinjena zidna svjetiljka AKSEL pogodna je za miran trenutak s omiljenom knjigom ili na noćnom ormariću.


Obje svjetiljke imaju vizualni izraz koji promovira jednostavnost, smirenost i prostor razmišljanja. Svoje polazište pronalazi u trendu koji zovemo THE THINKER. Ovaj trend oslanja se na klasični minimalizam skandinavskog života, gdje stvaramo mirne prostore i tihe kutke za svjesnost i postojanje u sadašnjosti. Paleta boja obuhvaća plavu, sivu i crnu, bez uznemirujućih kontrasta koji bi odvratili um. Bezvremenske i elegantne nijanse kombiniraju se sa starim i modernim da bi stvorile promišljenu atmosferu.

Naša nova svjetiljka HELGI također prati taj trend. Usredotočujući se na čiste i geometrijske elemente, ovaj trend nudi prostor za razmišljanje sa suvremenim skandinavskim stavom.THE THINKER je popraćen s još dva glavna trenda ove jeseni: CREATIVE MIND i HUMAN NATURE. CREATIVE MIND je razigran i nepretenciozan stil koji kombinira ženske uzorke s etno detaljima da bi stvorio opuštajući okoliš. S trendom HUMAN NATURE naš je fokus na dobrobiti i uspostavljanju veze s prirodom. Ovaj trend kombinira smeđe, zelene i plave boje s industrijskim materijalima poput metala, stakla i drveta, kao i umjetne biljke. Primijetit ćete kako se naša stolna svjetiljka IVAN od metala i bijelog papira uklapa u žensku i više "organski" stil.


Sve svjetiljke pomno je odabrao JYSKovi dizajnerski tim, koji je obratio posebnu pozornost na male detalje da se podudarali i međusobno nadopunjavali, a dostupne su u našim trgovinama i u webshopu.