Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Različite vrste proizvoda za uređenje soba u prirodnim bojama

Nova Nordic Mood kolekcija donosi harmoniju i mir

Datum:

Kategorija: Nordic Mood

TAGOVI: nordic mood, inspiracija, uređenje doma

U ovom kaotičnom svijetu u kojem živimo, dom je mjesto na kojem pronalazimo ravnotežu i harmoniju. Prigušene boje u novoj JYSK Nordic Mood kolekciji dat će ravnotežu vašem domu te vas potaknuti da se odmorite.

Kolekcija je u skladu s postojećim trendovima homemade, prirodnog izgleda iz kućne radinosti. Primjerice, JO kamena posuda ima izgled rukotvorine, a drveni ukrasni pladanj GERNER je predivan primjer prirodnog izgleda, u kontrastu s nježnim ANDERS staklenim čašama, što izgleda veoma stilski usklađeno.

Drveni pladanj, zdjela od kamena, kutije za odlaganje od recikliranog papira i staklene šalice

U novoj kolekciji, u fokusu je, također, veća održivost. BJORK kutije za odlaganje napravljene su od recikliranog papira te su dostupne u dvije različite veličine, ovisno o namjeni skladištenja. JYSK, isto tako, predstavlja nove torbe za kupovinu pod nazivom NILS, koje su napravljene od poliestera i recikliranog pamuka. Torbe su dostupne u antracit sivoj, vojničko zelenoj i terakota boji.

Košara s dekom, vaza s umjetnim cvijećem i torba za kupovinu

 

NILS je veoma prostrana torba za kupovinu koja se može koristiti u različite svrhe. Logo na torbi je novi JYSK logo koji simbolizira veću održivost, pod nazivom LOVE PLANET - EVERYDAY ESSENTIALS.

Još jedan dio Nordic Mood kolekcije je KEJSERKRONE tepih napravljen od ostataka reciklirane kože te donosi udobnost u vaš hodnik ili kuhinju. 

O Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim odabire komade za novu kolekciju koju zovemo Nordic Mood.

Nordic Mood kolekcija biti će dostupna online od 14. travnja 2021.