Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Stalak s ukrasima i staklena vaza i kauč s dekom i ukrasnim jastucima

MY SPACE: Dekor u kojem vlada harmonija

Datum:

Kategorija: Inspiracija

U proljeće i ljeto 2020., JYSK nastavlja razvijati svoj asortiman uz tri nova trenda.

Tri nova trenda su MY SPACE, MIDSOMMER i INSTA EMOTIONS. MY SPACE trend temelji se na pronalasku vremena za sebe i stavljanju sebe na prvo mjesto. Ovaj trend slavi ljudskost i uči nas da cijenimo sve one male trenutke u životu. Zapalite svjećice i uživajte u načinu na koji se ELVIN svijećnjak i  SIVERT vaza međusobno nadopunjuju i podudaraju.

Crni ukras u obliku čovjeka, svijeće i vaza od stakla s umjetnom biljkom, sve u sivim i zelenim tonovima


Stvorite kutke ugodne oku koji će vas oraspoložiti svaki put kada prođete pokraj njih. Stalak PELLE je idealno mjesto za izlaganje vaših omiljenih sitnica.

Stalak s ukrasom i teglom u kojoj je ukrasna biljka


U MY SPACE trendu se ističe i sve veći fokus na održavanje. Ovaj trend bazira se na pospremanju naših domova i dobivanju dovoljno prostora za opuštanje. Ključ za to su praktična rješenja za pohranjivanje. Najjednostavniji način za organiziranje svog prostora i stvari je pospremiti te stvari na police ili u slatke košare kao što je MALTE.

Polica za knjige s košarama i knjigama


Kad vašim okruženjem vlada harmonija, puno ćete lakše postići unutarnji mir. AKITA kanta za odlaganje je i zgodna i praktična. Ima poklopac pa čuva vaš pribor za pletenje, igračke ili bilo šta drugo što spremite u nju. Njena ručka će dobro doći ukoliko ju želite premjestiti.

Kanta za odlaganje s poklopcem i ručkom na polici


Materijali za ovaj trend su drvo (npr. UPTOWN stolići), zatim beton i staklo u kombinaciji s novim materijalima kao što su mreža, memorijska pjena i brušeni krom. 

Dva crna stolića s vazom i mirisnim svijećama te ukrasnim svijećnjakom


U mekim i modeliranim oblicima pojavljuju se gemoterijski uzorci. Dekorativno ogledalo EFFECT je jako lijep primjer. Sastoji se od 5 odvojenih dijelova koje možete složiti u oblik koji najbolje odgovara vašoj sobi. 

Staklena zidna polica i zid s 5 komada geometrijskog ukrasnog ogledala na zidu


Boje ovog trenda su inspirirane podvodnim životom. Mint boja je vrlo bitna, ali i aqua plava kao što je npr. boja LINNEA deke. Kombinacija zelenih tonova na našem DUNHAMMER ukrasnom jastuku je također vrlo upečatljiva. 

Sofa s dekom i ukrasnim jastucima


Zanimaju li vas naši trendovi? Pročitajte više o  INSTA EMOTIONS i MIDSOMMER trendovima.