Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dnevni boravak nakon makeovera

Mini-makeover dnevnog boravka bez velikih ulaganja

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak

TAGOVI: makeover, dnevni boravak, inspiracija

Dolazak nove godine prilika je za svjež početak. Mala obnova vašeg doma može biti brza i jednostavna, a naši savjeti za vas bit će unutar vašeg budžeta.

Prijeđite iz hladnog i tamnog u šarenilo

Ako želite više živopisan dnevni boravak, nema potrebe da odete kupiti novi šareni kauč umjesto trenutačnog, sivog. Koristite male ukrasne tepihe a biste osvijetlili prostor. Oni su lako zamjenjivi, a ako imate prostora za njih, možete ih spremiti dokle god ih ne želite ponovno izvaditi. Kasnije ih ponovno izvadite kada vaše raspoloženje i vaše uređenje interijera treba podignuti.


Obnovite vaš kauč

Jednostavno je i lako: novi jastuci ili jastučnice osvježit će ne samo vaš kauč, već čitavi dnevni boravak. Obratite pažnju kako miješanjem boja, materijala i veličina možete postići dva totalno različita stila. Jednom kad ste gotovi, vaš kauč je ponovno „cool“ i udoban.


Vrijeme je za "hygge"

U Danskoj, zima znači „hygge“ u zatvorenom prostoru vašeg doma. S nekoliko promjena, možete zakrenuti kutak svog dnevnog boravka u savršeni kutak za hibernaciju kada je vani hladno. Stavite meke jastuke i toplu deku u udobnu stolicu, upalite svijeće i uživajte.


Više inspirativnih slika i rješenja nađite ovdje.


Ugodna svjetla

Nema potrebe za vađenjem valjaka i kistova te prekrivanjem poda i namještaja. Ako koristite različite izvore svjetlosti kao što su stolne lampe, lampice i svijeće, možete stvoriti toplu i udobnu atmosferu u vašem dnevnom boravku.Jednostavno organiziranje

Naš je konačan savjet pristupačan kada govorimo o trošku, ali može biti ograničen vremenom. Početak nove godine može biti odlična prilika za dekoriranje i organiziranje vašeg doma. Kutije i košare u različitim veličinama i materijalima su korisne za vaš budžet i za ukrašavanje, za organiziranje manjih stvari koje želite imati pri ruci, ali ne i nužno gledati.


Jeste li još uvijek u potrazi za preuređenjem prostora? Pročitajte naš blog post o savjetima za preuređenje kupaonice.

Koji su vaši najbolji savjeti za preuređenje doma? Pišite nam u komentarima!