Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Metalne dekoracije u blagdanskom interijeru

Datum:

TAGOVI: dekoracije

Božić i Nova godina su pred vratima, a jedno od velikih zadovoljstava u ovom periodu je uređenje interijera u blagdanskom ruhu. Ukoliko želite da vaš dom ovih blagdana bude u skladu s najnovijim trendovima koji prate sezonu, posegnite za metalnim detaljima u srebrnim, zlatnim i bakrenim tonovima, a nećete pogriješiti ni s predmetima od mesinga.

Atmosfera koju unose metalni detalji

Ako se pitate zašto su metalne dekoracije u uređenju prostora dobar izbor, evo nekoliko razloga:

  • Lako se kombiniraju s ostalim proizvodima od metala
  • Uklapaju se u različite stilove uređenja interijera
  • U prostoru stvaraju ugodnu atmosferu
HALVDAN svijećnjaci za lučice u zlatnoj boji

Zlatni detalji u vašem domu sigurno neće ostati neprimijećeni, pogotovo kad je riječ o svijećnjacima. Osim što predstavljaju lijep ukras, ovakvi svijećnjaci reflektiraju svjetlost i tako u prostor unose posebno toplu, svečanu atmosferu, kakvu i volimo tijekom blagdana. Najbolji efekt postići ćete ako ih smjestite u neposrednu blizinu bijelog zida. Poneki zlatni ukras na vašem božićnom drvcu, dekorne jastučnice sa zlatnim detaljima ili svijećnjaci u tonovima zlata na stolu, biti će dovoljni za kompletiranje blagdanskog izdanja vašeg doma. 

MERLINIT svijećnjaci od stakla 

Kombiniranje metalnih i prirodnih materijala

Metalni detalji lako se uklapaju u raznolike stilove uređenja i različite dijelove doma. Na pitanje s kojim ih je materijalima najlakše kombinirati, odgovor je - prirodnim. Metalni detalji odlično se uklapaju uz prirodne materijale poput drveta, a boje s kojima se najbolje slažu su tamnozelena, crna i bijela. 

Svjećice MALAKIT na baterije u bronci, zlatu i srebru

Metalni detalji i rasveta

Jedan od načina da detalji od metala više dođu do izražaja jest da ih dodatno ukrasite uz božićne lampice u nizu. Na ovaj način ćete pojačati efekt metala i prostoriji dati posebno osvetljenje. Također možete odabrati lampice ili žarulje koje imaju metalne detalje, kao što su GAGAT i GYME.

GAGAT lampice i GYME žarulje s metalnim detaljima

Ukoliko ste se odlučili da će ovih blagdana i vaš dom zasjati uz metalne detalje, artikle i dodatnu inspiraciju možete pronađite u JYSK trgovinama ili na JYSK.hr.