Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Trendovi u interijeru za jesen u JYSKu

JYSK predstavlja nove artikle u 3 jesenska trenda

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, trendovi, dekoracije, dizajn interijera

U JYSKu kontinuirano lansiramo nove proizvode tijekom cijele godine, ali početkom jeseni 2019. ponudit ćemo nešto više nego inače, i to unutar ovih kategorija proizvoda: namještaj, tekstil za dom i dekoracije.

Uz privlačne kombinacije boja, prirodni dizajn i duhovnu simboliku, trendovi u dizajnu interijera pripremili su alternativnu i izazovnu jesen.

Svaki je trend različit spoj senzacija, boja, oblika i materijala. Naša voditeljica odjela Range&Design (Asortiman i dizajn) Rikke Blæsild objašnjava: “Puno radimo na tome da cijeli naš asortiman bude koherentan, tako da kasnije lakše kombinirate proizvode na različite načine. Tako će izgledati dobro ako kombinirate jastuk i prekrivač s komadom namještaja ili ukrasnim predmetom."

Pogledajte najnoviju kolekciju NORDIC MOOD.

Pogledajte trendove niže i razmislite koji želite od ova tri trenda: REFLEXION, THE NEXT ili MEMPHIS.

REFLEXION - inspiracija iz nezemaljskih elemenata

Uz trend REFLEXION, duhovnost ulazi u naše domove. Nadahnjujući se iz astrologije, a i Mjesecom sa svojim promjenjivim fazama, cijeli solarni sustav služi kao izvor inspiracije.

Zemljane teksture nadahnjuju materijale sa sirovim, prirodnim izgledom i neravnomjernošću. Kamen je temeljna dekorativna značajka koja proizvodima daje primitivni, netaknuti izgled.

Boje su neutralne, u hladnim i toplim tonovima. Zemljani tonovi zauzimaju središnje mjesto s prašnom glinom, terakotom i pijeskom koji igraju važnu ulogu u definiranju nijansi ovog trenda.

THE NEXT WAVE - netaknuta mjesta i prostor za hygge

Potreba za novim počecima u središtu je NEXT WAVEA, koja istražuje nova mjesta, još netaknuta ljudskom rukom.

S fokusom na zanatske i prirodne oblike, ovaj trend koristi rustikalne teksture u kombinaciji s industrijskim detaljima.

Kada je riječ o bojama, ocean nudi paletu plavetnila i zelenila. Nijanse koje se nalaze ispod razine vode, u blizini i dubini daju prirodan izraz ovom trendu.

MEMPHIS – razigran i upečatljiv

Razigrani svemir, trend MEMPHIS neće proći neprimijećeno privlačnim i šarenim dizajnom. To je prostor za zabavu u kontrastu sa strogim i ravnim linijama minimalizma, a preuzeo je detalje iz Art Decoa, avangarde iz 1930-ih i njemačkog stila Bauhausa.

Površine i materijali, koji su glatki i čisti, ukrašeni su dizajnom s naglaskom na promišljanje o jednostavnoj i klasičnoj geometriji sa živim pristupom. Oblici - krugovi, polukrugovi i pravokutnici - igraju se u raznim omjerima na zidovima, podovima i dekoracijama.

Blokovi boja zaštitni su znak trenda MEMPHIS. Iznenađujuće kombinacije paleta i kombinacije tonova u tonovima oživljavaju ovu živahnu temu.

Koji je vaš omiljeni trend? Javite nam u komentarima.