Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Svijeće, lampa, polica za posuđe i umjetna biljka

INSTA EMOTIONS: Zabavne i opuštene dekoracije

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Trendovi u društvu ogledaju se u našim navikama, stilu oblačenja, dekoracijama za dom i svakodnevnom životu. Uz 3 nova trenda, JYSK nastavlja predstavljati novi asortiman za proljeće/ljeto 2020. Tri trenda nose naziv INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER i MY SPACE

Društvene mreže su fenomen kojeg je nemoguće izbjeći i način na koji gledamo druge i gledamo na sebe je direktna reflekcija u stilu INSTA EMOTIONS. Opušten je i zabavan – a tko još ne bi htio poljubac od KLEMATIS jastuka u obliku usana?

2 jastučića (u obliku usana i cvijeta), raznobojan jastučić i deja u košari


Virtualne avanture i holografska iskustva su nešto što vežemo za novu realnost društvenih mreža. U ovom trendu, vidimo optimistične i privlačne detalje poput onih na TRULS ukrasu, koji je u interakciji s nostalgičnim momentima naših zdjela.

Polica s ukrasom, kutijicama za odlaganje i zdjelama

Eksperimentalni i geometrijski oblici su u fokusu. Žičani materijali, keramika i staklo kombiniraju se na nove načine kako bi se postigao razigran i zanimljiv izgled. Kombinirajte AXEL keramičku teglubaterijskom lampom VILLY – kombinacijom novog i starog postići ćete željeni izgled.

Keramička tegla s umjetnom bijkom, svijeće, ukras i baterijska lampa

INSTA EMOTIONS oživljava eksploziju boja, dok one ipak imaju notu nostalgičnog i blijedog izgleda. Koralna, roza i narandžasta su ključne boje, a bitan je i način na koji se one kombiniraju: komplementarne su. Dječji tepih GULMAURE je dostupan u nekoliko različitih varijanti, svi u blagim bojama.

Soba s dječjim tepihom na podu, kutijama za odlaganje i košara s dekom

Želite li saznati više? Pročitajte o našem MIDSOMMER trendu i MY SPACE trendu.