Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

HUMAN NATURE

Doživite jesen u svom domu uz trend Human Nature

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dizajn interijera, NEW TRENDS, inspiracija

Uz JYSKov trend HUMAN NATURE pobjegnite iz užurbane svakodnevice u svoje mirno utočište. Postignite ravnotežu u dodiru s prirodom. Fokus trenda je na ljepoti i snazi prirode.

Napravite mjesta za biljke i organsko okruženje koristeći vertikalni prostor vašeg doma. Postavite policu VIRUM na strop i dopustite biljkama da padaju s nje, gotovo stvarajući zid između dva prostora.


Boje koje prevladavaju u trendu HUMAN NATURE su smeđa, zelena i plava, a inspirirane su horizontalnom linijom gdje nebo susreće zemlju. Jesenska paleta u ovom trendu ističe se bogatim tonovima iz skandinavskih krajolika u kojima se izmjenjuju godišnja doba.


Čak i ako vam se trend čini malo divlji i obrastao, još uvijek možete dopustiti da se inspirirate rješenjima koja smanjuju nered i stvaraju sklad u vašem domu. Kao na gornjoj slici, sakrijte kuhinjski pribor i alate iza vrata ormara da biste neuredno posuđe zadržali izvan vida.

Kitchenette

Ovaj trend dopušta kombinaciju prirodnih elemenata na suvremen način. Povežite smeđe, zelene i plave nijanse s industrijskim materijalima kao što su metal, staklo i drvo, kao i umjetne biljke. Klasični oblici i linije, u kombinaciji sa suvremenim elementima, glavna su obilježja ovog trenda.


Trend HUMAN NATURE jedan je od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pomno je odabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dopustite da vas inspiriraju i druga dva trenda: THE THINKER i CREATIVE MIND.